زمان انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۵ -

کاهش ریسک بیماری قلبی با زمان بندی وعده های غذایی

طبق یک گزارش علمی، برای داشتن یک قلب سالم، باید علاوه بر آنچه که می خوریم به زمان آن هم توجه نماییم.

به گزارش سرای نور؛  به گفته محققان اعضای مختلف بدن دارای ساعت مخصوص خودشان هستند و این مسئله بر نحوه کنترل غذا در زمان های متفاوت شب و روز تاثیر دارد.

ماری پیر سنت آنژ، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلمبیا نیویورک، در این باره می گوید: «به عنوان مثال، در اواخر شب، برای بدن فرآوری گلوکز (قند) در  مقایسه با اوایل روز دشوار است.»

بیانیه جدید این انجمن بر زمان بندی غذا و سلامت قلب تاکید دارد اما در آن قاعده خاصی نظیر «هرگز ساعت ۸ شب غذا نخورید» یا «همه باید صبحانه بخورند» عنوان نشده است.

با این حال به افراد توصیه می شود که میزان کالری مصرفی شان را در طول روز پخش کنند و مقادیر زیادی را در یک مدت زمان کوتاه مصرف نکنند.

برهمین اساس، محققان این انجمن توصیه می کنند که بهترین راهکار این است که سهم زیادی از کالری در اوایل روز مصرف شود.

به گفته سنت آنژ، «مدت زمان طولانی گرسنه ماندن در شب به مراتب بهتر از گرسنگی طولانی مدت در روز است.»

منبع:مهر

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۱۵ بهمن, ۱۳۹۵

مطالب مرتبط


  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
  • آرشیو