زمان انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ -

برنامه‌های تنظیم بازار در ماه رمضان/۸۰ هزار تن برنج و شکر توزیع می‌شود

معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: ۸۰ هزارتن برنج و شکر در قالب «طرح توزیع سبد کالای اساسی ضیافت ماه مبارک رمضان» در سراسر کشور توزیع می‌شود.

به گزارش سرای نور؛ به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران، حسن عباسی معروفان اظهار داشت:مقدار ۳۰ هزار تن برنج مرغوب وارداتی از نوع سفید DM به تناسب جمعیت هر استان، در سراسر کشور توزیع شده و حواله کالای هر استان نیز ارسال شده است تا از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی‌های مصرف کارمندی و کارگری توزیع شود.

وی با بیان اینکه قیمت فروش برنج‌ها به مباشرین توزیع شامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی‌های مصرف، درب انبارهای این شرکت به ازای هرکیلوگرم ۲۴۰۰ تومان است، افزود: قیمت فروش برنج برای مصرف کنندگان نهایی در فروشگاه‌ها به ازای هر کیلو ۲۷۰۰ تومان تعیین شده است.

معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص چگونگی توزیع شکر اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، جهت تنظیم بازار ماه مبارک رمضان در مجموع مقدار ۵۰ هزارتن شکر سفید درجه یک بین خانوار و صنف و صنعت کشور توزیع خواهد شد.

وی تشریح کرد:  مقدار ۲۰هزار تن شکر سفید تصفیه شده‌ی درجه یک با توجه به جمعیت هر استان، جهت مصارف خانوار در نظر گرفته شده است که از طریق عاملین توزیع بین مردم  توزیع خواهد شد.

وی اعلام کرد: قیمت شکر تحویلی به عاملین توزیع درب  کارخانه به ازای هر کیلو ۲۵۲۰ تومان محاسبه شده و عاملین موظف هستند این کالا را حداکثر به قیمت هر کیلو ۲۸۵۵ تومان به مصرف کننده نهایی بفروشند.

معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران افزود: مقدار ۳۰ هزار تن شکر سفید تصفیه شده‌ی درجه یک نیز جهت مصارف صنف و صنعت استانها در نظر گرفته شده است که صاحبان صنف و صنعت می‌توانند از طریق مراجعه به بورس کالا و یا اخذ حواله مستقیم از شرکت بازرگانی دولتی ایران به تناسب میزان مصرف و پروانه‌ی بهره برداری خود،   نسبت به خرید آن اقدام نمایند.

عباسی معروفان، قیمت تحویل شکر به صنف و صنعت درب کارخانه را هر کیلو ۲۵۲۰ تومان اعلام کرد و افزود: صاحبان صنف و صنعت تا پایان سال ۹۶ مهلت مراجعه جهت خرید را شکر دارند .

وی تصریح کرد: فروشگاه‌ها و تعاونیهای عامل توزیع کالاهای اساسی به تشخیص کارگروه تنظیم بازار هر استان و شهرستان و با توجه به پراکنش جمعیتی انتخاب می‌شوند و معاونت‌های اقتصادی و توسعه منابع استانداری‌ها در سراسر کشور مسئولیت نظارت کامل بر توزیع کالاها تا رسیدن به دست مصرف کننده نهایی را بر عهده دارند.

منبع:مهر

زمان انتشار: ۲۴ اردیبهشت, ۱۳۹۶

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
  • آرشیو