پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

افتتاح بزرگترین پارک شهری شهرستان نور با مساحت یازده هزار متر مربع در شهر نور+تصاویر

به گزارش خبرنگار سرای نور،در سومین روز از دهه مبارکه فجر با حضور فرماندار، معاون عمرانی فرماندار، رئیس و نایب رئیس شورای شهر و شهردار نور، جمعی از مسئولان ادارات و نهادها و اصحاب رسانه تعدادی از...

کد خبر :66717 بهمن 17, 1398
چاپ
1 Views
0 نظر

به گزارش خبرنگار سرای نور،در سومین روز از دهه مبارکه فجر با حضور فرماندار، معاون عمرانی فرماندار، رئیس و نایب رئیس شورای شهر و شهردار نور، جمعی از مسئولان ادارات و نهادها و اصحاب رسانه تعدادی از پروژه‌های عمرانی، خدماتی و تجاری شهرداری نور افتتاح و بهره‌برداری شد.

نخستین پروژه پارک شهری موسوم به پارک مشاهیر به مساحت 11 هزار متر مربع مشرف به ساحل زیبای شهر نور، با اعتبار 800 میلیون تومان که در سال 98 احداث شد.

 

شهردار نور در افتتاح این پروژه بزرگ خدماتی تفریحی اظهار کرد: با توجه به نام پارک قرار است سردیس مشاهیر و بزرگان شهرستان نور ساخته و همراه با معرفی کامل آنان از ابتدا تا انتهای پارک نصب شود.

فرامرز چمن‌آرا افزود: در اجرای طرح میراث ماندگار، ایجاد فضای سبز و زیبا سازی قریب به 5 هزار اصله نهال در این پارک غرص شد و فضای چمنی همراه با گل‌کاری نیز در حال اجرا است.

 

وی همچنین از تجهیز این پارک به ست ورزشی و صندلی‌های راحتی خبر داد و گفت: با توجه به قرار گرفتن این پارک در جوار ساحل بکر شهر نور، پذیرای گردشگران فر اوان از اقصی نقاط میهن اسلامی خواهد بود و می‌تواند با افزایش مدت اقامت مسافران به اقتصاد شهر نیز کمک کند.

این مسئول با اشاره به احداث پارک شهری دیگر به مساحت 2 هزار متر مربع و اعتبار 300 میلیون تومان، در نقطه شهری و دسترسی به دریا، تصریح کرد: این پارک در زمینی بایر و رها شده در حال اجرا است که تا کنون یکصد اصله نهال در آن غرص و در ضلع غربی دیواره گل برای کاشت گل‌های رونده روی دیوار تعبیه شده که همزمان با آماده سازی سایر موارد پیگیری و قبل از نوروز انجام می‌شود.

شهردار نور همچنین از احیای 2 پارک شهری در شهرک آزادگان و پلیس‌راه با هزینه 100 میلیون تومانی خبر داد.

بهره‌برداری از 14 باب واحد تجاری در انتهای روزبازار شهر نور از دیگر پروژه‌های افتتاحی شهرداری نور بود که به گفته مهندس چمن‌آرا در راستای درآمد ثابت و پایدار در مدت 4 ماه و با هزینه 300 میلیون تومان از منابع داخلی شهرداری احداث شد.

از دیگر پروژه‌های افتتاحی، تصفیه خانه کشتارگاه نیمه صنعتی شهرداری نور با اعتبار 400 میلیون تومان در راستای حفظ سلامت مردم و محیط زیست و جلوگیری از ورود فاضلاب و شیرابه‌های کشتارگاه به طبیعت اطراف آن انجام شد.

فرماندار شهرستان نور نیز در مراسم افتتاح پروژه‌های شهرداری نور ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته، اظهار کرد: کارهای خوبی در این مدت کوتاه انجام شد اما لازم است این جهش که با قوت و همدلی شروع شده ادامه پیدا کند.

علی شادمان در باره احداث پارک‌های شهری نیز بیان کرد: شهر نور نیازمند اماکن رفاهی و تفریحی است و این پارک‌ها می‌تواند بخشی از نیاز مردم شهر را تامین کند اما لازم است درختکاری، فضای سبز و سایر اقدامات تداوم داشته و نگهداری آن نیز ضروری است.

وی خواستار تعیین تکلیف فضای باقیمانده در انتهای روز بازار شهر نور و همچنین تکمیل فازهای بعدی تصفیه خانه کشتارگاه تا مراحل پایانی و خروجی آب تصفیه شده قابل استفاده در فضای سبز و … شد.

برچسب ها:

گزارش تصویری

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 16 =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی