پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

افتتاح ساختمان دهیاری و شورای اسلامی بهبنک+تصاویر

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سرای نور» کوروش حسن‌زاده در آیین افتتاح ساختمان دهیاری و شورای اسلامی روستای بهبنک با اشاره به عملکرد دهیاری و شورای اسلامی روستای به بهبنک اظهارکرد: با تعویض...

کد خبر :79613 بهمن 22, 1403
چاپ
1 Views
0 نظر

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سرای نور» کوروش حسن‌زاده در آیین افتتاح ساختمان دهیاری و شورای اسلامی روستای بهبنک با اشاره به عملکرد دهیاری و شورای اسلامی روستای به بهبنک اظهارکرد: با تعویض لوله‌های فرسوده قبلی، حدود یک کیلومتر لوله‌کشی با هزینه ۴۵۰ میلیون تومان انجام و به مناطق فاقد آب آشامیدنی آبرسانی شد.

 


وی یادآورشد: با خرید مخزن ذخیره آب و نصب آن مشکل آب شرب سالم روستا رفع شد و در ورودی روستا تعریض خاکبرداری آسفالت و احداث جدول برشی به طول ۸۰۰ متر و هزینه ۳۵۰ میلیون تومان اجرا شد.

 

 

رئیس شورای اسلامی روستای بهبنک از اقدامات دهیاری و شورای اسلامی روستا به تعریض مسیر امامزاده، دیوارچینی، خاکبرداری، شن‌ریزی، احداث جدول برشی با هزینه ۲۶۰ میلیون تومان اشاره کرد و افزود: احداث آبراه و جمع آوری آب‌های سطحی در هفت نقطه روستا با ۳۵۰ میلیون از عملکردهای عمرانی دهیاری و شورای اسلامی روستای به بهبنک می‌باشد.

 

 

 

 

حسن‌زاده بیان‌کرد: ساختمان دهیاری و شورای اسلامی روستای بهبنک لاویج به مساحت ۲۴۰ متر مربع در سه طبقه با اعتبار سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در مدت حدود یک سال تکمیل و افتتاح شد.

وی خاطرنشان‌کرد: طبقه اول این ساختمان دفتر دهیاری و کارشناس فنی و مالی، طبقه دوم دفتر شورا و جلسات و طبقه همکف خانه بهداشت در نظر گرفته شده است.

 

 

 

رئیس شورای اسلامی روستای بهبنک اضافه‌کرد: با توجه به اینکه در نقاط شیب‌دار و با عبورسخت، طرح هادی وجود ندارد این مسیر به متراژ یکهزار و ۸۰۰ متر با هزینه ۸۰۰ میلیون تومان بتن‌ریزی شد.

 

 

حسن‌زاده با اشاره به آماده سازی زمین و سالن ورزشی روستا، با فنس‌کشی، لوله کشی، احداث رختکن و… و برگزاری مسابقات فوتبال، والیبال و مسابقات ورزشی دیگر در داخل سالن، افزود: تعویض و نصب تابلوی کوچه‌ها که ۷۰ درصد کوچه‌ها فاقد تابلو بودند، عقب نشینی حدود یکهزار و ۵۰۰ متر معبر با هزینه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، برداشت کوه‌سنگی جاده میرخمد با هزینه ۷۰ میلیون از دیگر اقدامات عمرانی در این روستا است.

 

 

 

 

وی با اشاره به برگزاری مسابقات پیاده‌روی خانوادگی، مراسمات مذهبی، فرهنگی، مناسبت‌های مختلف و پذیرایی، در هر سال، با همکاری دهیاری و شورای اسلامی و اهالی روستای بهبنک، خاطرنشان‌کرد: طرح سیم به کابل، تعویض تیرهای برق چوبی به بتنی، برق‌دار شدن کوچه، خیابان و معابر فاقد برق با هزینه ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، خارج کردن برق فشار قوی از داخل املاک اهالی به مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان و … از عملکردهای دهیاری و شورای اسلامی بهبنک است.

 

 

رئیس شورای اسلامی روستای بهبنک با اشاره به مشکلات این روستا، تأکیدکرد: مشکل اصلی در منطقه لاویج به ویژه روستای بهبنک، تداخلات اراضی است و با توجه به قول‌هایی که توسط منابع طبیعی و مسئولان به مردم منطقه داده شد، انتظار می‌رود مسئولان با توجه به رفع مشکل منطقه، مسئله تداخلات اراضی را در اولویت قرار دهند.

حسن‌زاده با اشاره به رفع مشکل راه روستایی جاده لاویج و روستاهای این منطقه خاطرنشان‌کرد: با توجه به اقداماتی که در حال اجرا است همزمان آسفالت روستای بهبنک به رئیس کلا یا حداقل ۶۰۰ متر از ورودی این روستا را مسئولان خواستاریم.

 

 

وی افزود: رفع ضعف در آنتن دهی تلفن همراه و بازنگری طرح هادی با افزایش بافت روستا که از ۱۲ سال گذشته بدون تغییر مانده است از خواسته‌های اهالی روستای بهبنک است.

 

 

گفتنی‌است ابراهیم جهانی به عنوان دهیار، کوروش حسن‌زاده رئیس شورای، علی نصیری و نعمت الله علیزاده به عنوان اعضای شورای اسلامی بهبنک مشغول خدمت رسانی به مردم این روستا هستند.

برچسب ها:

گزارش تصویری

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − یک =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی