پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

افتتاح پروژه آسفالت روستای تسکا با اعتبار 500 میلیون تومان

به گزارش خبرنگار سرای نور،با حضور مهندس فرزانه نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی، دکترشادمان فرماندارشهرستان نور، مهندس درخشنده معاون عمرانی فرماندار، مهندس ذوالفقاری بخشدار مرکزی،...

کد خبر :71505 بهمن 27, 1399
چاپ
3 Views
0 نظر

به گزارش خبرنگار سرای نور،با حضور مهندس فرزانه نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی، دکترشادمان فرماندارشهرستان نور، مهندس درخشنده معاون عمرانی فرماندار، مهندس ذوالفقاری بخشدار مرکزی، اعضای شورای اسلامی و دهیار روستای تسکا، اصحاب رسانه و تعدادی از اهالی پروژه آسفالت روستای تسکا با اعتبار 500 میلیون تومان به مناسبت دهه فجر به بهره‌برداری رسید.

 

جواد دیوسالار به نمایندگی از اعضای شورا در این مراسم اظهار کرد: به مناسبت دهه فجر آسفالت تعداد 9 کوچه به طول 1200 متر به مساحت پنج‌هزار متر مربع با اعتبار 500 میلیون تومان از محل درآمدهای دهیاری و مساعدت اهالی و خیران، افتتاح و بهره‌برداری شد.

وی افزود: با آسفالت این 9 کوچه حدود 85 درصد از کوچه‌های روستای تسکا آسفالت شده است و تنها 15 درصد از کوچه‌ها باقی‌مانده که در ابتدای سال آتی کوچه‌های باقی‌مانده نیز با همت اعضای شورا، دهیار، کمک اهالی و خیران آسفالت و همه اهالی از این نعمت برخوردار می‌شوند.

 

 

این عضو شورا تصریح کرد: روستای تسکا دارای 330 خانوار است که 243 خانوار بومی و بقیه غیربومی هستند و در دوران دفاع مقدس چهارشهید تقدیم انقلاب و نظام کرد.

دیوسالار به برخی اقدامات عمرانی و خدماتی شورا و دهیاری در این دوره اشاره کرد و افزود: در همین مدت پروژه تبدیل سیم به کابل را در 2 فاز از قائم یک تا قائم 14 انجام شد و فاز سوم نیز در آینده نزدیک انجام می‌شود که نقش بسزایی در تقویت ولتاز و کاهش نوسانات برق در روستا دارد.

 

وی کمبود فشار آب به ویژه در تابستان را از مشکلات روستای تسکا بیان کرد و گفت: در منطقه میانبند از نظر تامین آب مشکل نداریم بلکه مشکل در عدم توزیع عادلانه و شبکه آبرسانی است که البته اقداماتی از سوی آبفا انجام شد و امیدواریم کمک کنند تا این مشکل رفع شود.

 

عضو شورای روستای تسکا با بیان اینکه با تلاش اعضای شورا و دهیاران در سال‌های گذشته و دوره فعلی بیشتر مشکلات روستا رفع شد و اکنون باید به سمت زیبا سازی برویم.

گفتنی است، آقایان خلیل دیوسالاربه عنوان رئیس شورا، جواد دیوسالار عضو شورای بخش مرکزی و حمیدرضا سالار به عنوان اعضای شورا و داریوش دیوسالار دهیار و آقای حسینی ناظر فنی با تعامل، همدلی و همراهی در توسعه، عمران و آبادانی روستا نقش آفرینی می‌کنند و توانستند رضایت عمومی را جلب کنند.

 

برچسب ها:

گزارش تصویری

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − سیزده =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی