پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

افتتاح 23 پروژه عظیم آموزش و پرورش شهرستان نور

به گزارش  خبرنگار سرای نور؛ همزمان با ایام فاطمیه و هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام رجایی و باهنر، در سال “اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل” مراسم افتتاحیه ۲۳ پروژه...

کد خبر :21680 اسفند 11, 1395
چاپ
1 Views
0 نظر

به گزارش  خبرنگار سرای نور؛ همزمان با ایام فاطمیه و هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام رجایی و باهنر، در سال “اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل” مراسم افتتاحیه ۲۳ پروژه عظیم آموزش و پرورش شهرستان نور با هزینه ای بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال چهارشنبه ۱۱ اسفند دردبستان الناز توسلی امیرآباد ,دبیرستان فاطمه الزهرا (س) رویان و نمازخانه مدرسه فاطمیه عباسا باحضور امام جمعه ایزدشهر ، مدیرآموزش و پرورش شهرستان نور، مسئولین استانی و شهرستانی ، فرهنگیان و دانش آموزان  برگزار شد.
سه پروژه از 23 پروژه بزرگ آموزش و پرورش شامل  آزمایشگاه دبیرستان  فاطمه  الزهرا(س) رویان، نخستین پارک مدرسه ای بوستان زهرا (س) دبستان الناز توسلی امیرآباد و نمازخانه مدرسه فاطمیه  عباسا به  صورت نمادین افتتاح گردید.

 

گرجی مدیر آموزش و پرورش شهرستان نور طی سخنانی هزینه صورت  گرفته برای ساخت و تجهیز نمازخانه مدرسه  فاطمیه عباسا را  100 میلیون  تومان عنوان کرد و افزود : بخشی  از این هزینه (10 میلیون تومان)  توسط  خیرین و مابقی  توسط خانم سیده لیلا حسینی ، مربی پرورشی و خانواده ایشان انجام شد ؛ وی تاکید کرد : هیچ کمک هزینه ای از سوی اداره آموزش و پرورش اختصاص داده نشده است.

 

مدیر آموزش و پرورش  شهرستان نور  تصریح کرد: موفقیت دانش آموزان  در گرو افزایش کیفیت روشها و ابزار آموزشی و جدی گرفتن مسائل آموزشی و پرورشی آنان ا ست.

از دیگر  پروژه های  افتتاحی  آموزش و پرورش می توان  به تغییر سیستم گرمایشی 25 مدرسه از بخاری به  شوفاژ با هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد ریال ،هوشمند سازی مدرسه  شهید نورزاد روستای کاردگرکلا  با هزینه ای بالغ بر 250 میلیون ریال، تاسیس آتلیه عکس و تجهیز مدرسه  شهید بهشتی با هزینه 150 میلیون ریال، تجهیز مدرسه دیالمه لزیر با هزینه 100 میلیون ریال، ساخت تابلوهای تبلیغاتی با هزینه  50 میلیون ریال و موارد دیگر  اشاره کرد.
در پایان مراسم از مدیران ، مربیان مدارس و خیرین که در به افتتاح رساندن پروژه های افتتاح شده همکاری و همیاری داشته اند تجلیل شد.

 

 

 

برچسب ها:

گزارش تصویری

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 14 =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی