پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

امروز راه اصلی نفوذ دشمن نفوذ از راه فرهنگی است

به گزارش سرای نور؛ هادی خنجری صبح امروز در جلسه پشتیبانی از رزمایش دفاع از کوی و برزن که در دهه اول آبان ماه توسط گردان‌های عملیاتی سپاه ناحیه نور برگزار می‌شود، در فرمانداری نور، اظهار کرد: یکی از...

کد خبر :38 آبان 3, 1394
چاپ
2 Views
0 نظر

به گزارش سرای نور؛ هادی خنجری صبح امروز در جلسه پشتیبانی از رزمایش دفاع از کوی و برزن که در دهه اول آبان ماه توسط گردان‌های عملیاتی سپاه ناحیه نور برگزار می‌شود، در فرمانداری نور، اظهار کرد: یکی از عرصه‌هایی که امروز بیشتر ملموس است، عرصه سیاسی است و دشمن تلاش دارد چهره نظام را در افکار بین‌المللی خدشه‌دار کند که دیپلمات‌های ما به‌خوبی در مقابل آن ایستادند.

وی با اشاره به اینکه دشمن قصد ورود به مرزهای داخلی را دارد، افزود: مسائل منطقه‌ای امروز مهم‌ترین موضوع مورد بحث است و کشورهایی مانند لبنان و سوریه خط‌های مقدم ما هستند، این تدبیر رهبری معظم انقلاب بود که خط مقدم نظام در خارج از مرزهای جغرافیایی است و باید این خط مقدم را حفظ و حراست کرد.

فرماندار نور به هم‌دلی، هماهنگی و ایجاد ارتباط لازم برای پشتیبانی از رزمایش اشاره کرد و گفت: رزمایش و مقابله با دشمن فرضی به چرایی‌هایی پاسخ می‌دهد، از جمله علت سقوط عراق در حمله آمریکا، مناقشه سوریه، یمن و … به‌دلیل عدم شناخت دشمن و راه‌های نفوذ آنان است.

خنجری تاکید کرد: امروز راه اصلی نفوذ دشمن، نفوذ از راه فرهنگی است اما ما باید در همه حوزه‌‍‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و رزمی دشمن را بشناسیم و آمادگی مقابله داشته باشیم.

وی یکی از اهداف رزمایش را آمادگی ذهنی مردم اعلام و بیان کرد: اگر در انقلاب پیروز شدیم و در دفاع مقدس توانستیم جلوی دشمنان ایستادگی کنیم، به‌دلیل آمادگی ذهنی بود که امام ایجاد کرد و دشمنان را مردم معرفی کرد.

فرماندار نور تصریح کرد: آمادگی نیروهای عمل‌کننده نظامی و انتظامی اصل است اما نقش مردم در پشتیبانی و پیوستن به نیروها نباید نادیده گرفته شود.

فرمانده سپاه ناحیه نور هم در این جلسه گفت: دشمن با تبلیغات وسیع و انجام عملیات روانی با ترویج شایعه از طریق خود مردم و در اماکن عمومی تلاش می‌کند تا بتواند در کم‌ترین زمان ممکن نقاط حساس شهر را تسخیر کند.

حسین محمودی افزود: تهییج افکار عمومی و حتی فروش و توزیع کتاب‌های گمراه‌کننده از دیگر اقدامات دشمن در تصرف اماکن حساس است.

وی با اشاره به اینکه آمادگی لازم برای مقابله وجود دارد، گفت: اجرای رزمایش برای افزایش توان و به‌روزرسانی نیروهای عمل‌کننده و آشنایی با تجهیزات و امکانات روز است.

فارس

 

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی