پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

برگزاری نخستین نشست خبری رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور با خبرنگاران

به گزارش خبرنگار سرای نور ؛ دکتر حسینی در این نشست ضمن قدردانی از خبرنگاران شهرستان نور جهت انعکاس و پوشش خبری  اخبار حوزه سلامت و عمرانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور گفت : انتظار می رود که بیش از...

کد خبر :55343 اردیبهشت 7, 1397
چاپ
1 Views
0 نظر

به گزارش خبرنگار سرای نور ؛ دکتر حسینی در این نشست ضمن قدردانی از خبرنگاران شهرستان نور جهت انعکاس و پوشش خبری  اخبار حوزه سلامت و عمرانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور گفت : انتظار می رود که بیش از پیش اخبار حوزه خدمات  شبکه بهداشت و بیمارستان امام خمینی انعکاس داده شود.
وی در ارائه گزارشی از دستاوردهای شبکه بهداشت و بیمارستان امام خمینی(ره) افزود : در سال  گذشته 450 هزار و 551 نفر به بیمارستان امام خمینی و 359هزار و 178 نفر به شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور مراجعه و خدمات بهداشتی و درمانی دریافت کردند که با وجود جمعیت حدود 100هزار نفری شهرستان نور ، حاکی از آن است که چهار و نیم برابر جمعیت شهرستان ، تنها به بیمارستان مراجعه نمودند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور در ادامه از 891 واکسیناسیون ، 18هزار و 306 بازرسی از مراکز و اماکن عمومی، 2666 بازدید از مراکز تحت پوشش ، انجام 32هزار و557 ویزیت توسط پزشک متخصص، 9069 دیالیز، 2948 سی تی اسکن،3274 عمل جراحی بزرگ ، 897 زایمان و حدود 100هزار پانسمان و تزریقات و همچنین از ویزیت 300 پزشک در چمستان و 700 ویزیت در بیمارستان امام خمینی نور روزانه در ایام نوروز خبر داد.

وی تصریح کرد : در این ایام حدود 10 هزار بیمار به اورژانس ، حدود 6700 نفر به مراکز خدمات جامعه سلامت مراجعه کردند که بیشترین تعداد در چمستان بود. همچنین حدود 13هزار مورد خدمات پرستاری در بیمارستان نور و حدود 80 مورد جراحی انجام شد.

این مسئول در خصوص اتفاق تلخی که در سال 96 در بیمارستان امام خمینی(ره) برای کودک 8 ساله نوری رخ داد، گفت : حتی در پیشرفته ترین کشورهای دنیا ، خطاهای پزشکی رخ می دهد ولی این سبب نمی شود که بی توجه از کنار این موضوع  بگذریم و در خصوص این موضوع نیز در انتظار پاسخ پزشکی قانونی هستیم.

وی خاطرنشان کرد:با یک اشتباه نباید کلیه خدمات شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان امام خمینی را زیرسوال برد و سبب التهاب فضای جامعه خصوصا در شهرستان و خدشه دار کردن اعتماد مردم شد .
دکتر حسینی در ادامه از احداث و افتتاح 8 خانه بهداشت به ارزش حدود 952 میلیون  تومان سخن راند و در ادامه گفت : در بحث عمرانی، شهرستان نور در استان مازندران رتبه دوم را کسب نمود. رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور همچنین از پروژه های مرکز خدمات جامع سلامت در حال احداث در عبدالله آباد، لاویج ، رویان و مرکز چمستان و یک مرکز اورژانس 115 درحال ساخت در گلندرود خبر داد.
وی از کمبود نیروی انسانی ، کمبود نیروهای متخصص در بیمارستان خصوصاً در بخش ارتوپدی جراحی و عمومی و مشکلاتی در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی و دندانپزشکی سخن گفت و افزود : پیگیری های جدی در این حوزه ها با  رایزنی با دکتر روحانی زاده و دکتر جان‌بابایی  انجام گرفته و بزودی اقداماتی صورت خواهد گرفت.

این مسئول خاطرنشان کرد : طبق وعده های دکتر روحانی زاده ، امسال بنا داریم تا  شهرستان نور را از لحاظ طب اورژانس تکمیل کنیم تا بخشی از نارضایتی های مردم کاهش یابد.
در ادامه خبرنگاران به طرح سوالات خود از این مسئول و همچنین مدیر بیمارستان امام خمینی نور پرداختند .

دکتر حسینی در پاسخ به  سوال یکی از خبرنگاران، طرح تحول سلامت را منشا برکت دانست و گفت از سال 93 تاکنون در طرح تحول سلامت حدود 17 میلیارد تومان اعتبار کسب شد.
وی همچنین از افزایش 21 درصدی اعتبارات استانی برای شهرستان نور در حوزه سلامت خبر داد .

مشکل هزینه سی تی اسکن ، فاضلاب های شهری ،روستایی و خانگی و سیستم تصفیه فاضلاب ، برخورد نادرست برخی پرستاران با بیماران و بخشی از کمبودهای بیمارستان امام خمینی از جمله دیگر مسائلی بود که  در این نشست خبری مطرح شد .

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + هفده =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی