پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

رانش پی در پی محور گلندرود شهرستان نور/ جاده موقت تعبیه شد

به گزارش خبرنگار سرای نور،در روزهای اخیر شاهد رانش زمین در منطقه اسپی او در این محور بودیم اما این رانش‌ها همچنان ادامه دارد و بخش ترمیمی جاده مجددا دچار خسارت شده و کار را برای مسئولان سخت کرده است...

کد خبر :71759 اردیبهشت 1, 1400
چاپ
1 Views
0 نظر
به گزارش خبرنگار سرای نور،در روزهای اخیر شاهد رانش زمین در منطقه اسپی او در این محور بودیم اما این رانش‌ها همچنان ادامه دارد و بخش ترمیمی جاده مجددا دچار خسارت شده و کار را برای مسئولان سخت کرده است که نیازمند تدابیر کارشناسانه فنی برای رفع مشکل است.

فرماندار شهرستان نور شرایط این محور را خاص و رانش جاده را عمیق اعلام کرد و گفت: محور گلندرود به دلیل وجود روستا‌های زیاد و گردشگرپذیر بودن منطقه، محوری پرتردد است و برای حل این مشکل باید اقدامات پایه‌ای واساسی انجام داد.

علی شادمان افزود: بر اساس نظر کارشناسان رانش در سطح 180 هکتار و ۲۰ متر عمق حرکت دارد، در جلسه ستاد بحران استان تقاضای اعتبار کردیم تا آب‌های جاری درسطح این ۱۸0 هکتار جمع شود تا حرکت کندتر شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر جاده‌ای تعبیه شد اما پیشنهاد کردیم شمع زده شود تا از رانش مجدد پیشگیری شود، تصریح کرد: تاکنون ۲۰ کامیون سنگ تخلیه کردیم اما مجدداً رانش کرد با این حال بازسازی در حال انجام است ولی به دلیل شرایط بحرانی اعتبار زیادی لازم داریم تا مشکل رفع شود، تلاش این است تا اختلال ایجاد نشود.

این مسئول افزود: زمین محور گلندرود به دلیل شرایط خاصی که دارد با احتمال رانش‌ها سبب نگرانی مردم شده و تلاش می‌کنیم علاوه بر شمع کوبی، احداث زهکش‌های زیرزمینی و هدایت آب‌های سطحی بالادست، با کار پایه‌ای و اصولی این نگرانی به طور کلی رفع شود.

فرماندار شهرستان نور با بیان اینکه کارشناسان مشغول بررسی‌های فنی هستند، خاطرنشان کرد: مراکز دانشگاهی در حال بررسی چگونگی بهسازی و ترمیم این جاده هستند تا محور به طور کامل و دائمی تثبیت شود.

این محور راه دسترسی ۱۸ روستای بخش مرکزی، 45 روستای بخش بلده و تعدادی از روستاهای بخش کجور و شهرستان نوشهر است و از طرفی راه فرعی بلده، پل زنگوله به تهران هم محسوب می‌شود.

برچسب ها:

گزارش تصویری

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی