پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۱۰ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

ساکت دبیر کل فدراسیون فوتبال شد

سرای نور؛نشست هیات رئیسه فدراسیون فوتبال با حضور مهدی تاج برگزار شد. محمدرضا ساکت، علی کفاشیان، فریدون اصفهانیان، محمود اسلامیان، محمود شیعی، عبدالکاظم طالقانی، حیدر بهاروند و لیلا صوفی زاده در این...

کد خبر :37331 شهریور 12, 1396
چاپ
2 Views
0 نظر

سرای نور؛نشست هیات رئیسه فدراسیون فوتبال با حضور مهدی تاج برگزار شد. محمدرضا ساکت، علی کفاشیان، فریدون اصفهانیان، محمود اسلامیان، محمود شیعی، عبدالکاظم طالقانی، حیدر بهاروند و لیلا صوفی زاده در این جلسه حضور داشتند و در نهایت در پایان این جلسه مصوباتی به دست آمد که مهم ترین آن صدور حکم دبیر کلی فدراسیون فوتبال برای محمدرضا ساکت بود.

ساکت پیش از این به عنوان سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال فعالیت می کرد؛ اما با مصوبه هیات رئیسه حکم او برای این پست نهایی شد.

دیگر مصوبات جلسه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال به شرح زیر است:
– ضمن تشکر از زحمات دکتر محمد احسانی، سید میرشاد ماجدی با تایید اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال به عنوان رئیس کمیته آموزش منصوب شد.
– ضمن تقدیر و تشکر از زحمات محمد حسین میر شمسی، بنا به پیشنهاد کمیته فنی و توسعه فوتبال ساحلی و فوتسال، مارکو اکتاویو به عنوان سرمربی تیم های ملی فوتبال ساحلی بزرگسالان و زیر 23 سال منصوب شد.
-باتوجه به گزارش هرم تشکیلاتی تیم های ملی فدراسیون فوتبال، مارکار آقاجانیان برای مدیریت و راهبری تیم های ملی در سطح B (زیر 23 سال تا 18 سال) و عباس چمنیان برای مدیریت و راهبری تیم های ملی در سطح C ( زیر 18 سال تا 14 سال)معرفی و هیات رئیسه برای آنان آرزوی موفقیت کرد.
– بنا به پیشنهاد کمیته فنی و توسعه فوتبال و مدیر سطح B تیم های ملی، فرهاد پورغلامی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال زیر 19 سال منصوب شد.
– بنا به پیشنهاد رئیس کمیته انضباطی، ابوالفضل حسن زاده محمدی به عنوان عضو کمیته انضباطی منصوب شد.
-بنا به پیشنهاد کمیته اخلاق، سید امید حسینی به عنوان عضو کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال منصوب شد.
-حداکثر سن مجاز برای اعضای کمیته داوران طبق مقررات فیفا از 61 سال به 65 سال افزایش یافت.
-در خصوص امور و مکاتبات مربوط به پرونده ها و دعاوی فیمابین باشگاهها با کلیه اشخاص از قبیل بازیکنان، مربیان و… نزد فیفا و سایر مراجع بین المللی، با توجه به مسئولیت تام باشگاهها در اجرای تعهدات و پیگیری، اقدامات لازم از سوی باشگاهها به طور مستقیم صورت گیرد و حسب مورد، صرفا راهنمایی و مشاوره از سوی روابط بین الملل و کمیته وضعیت بازیکنان قابل ارائه می باشد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + هفده =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی