پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۸ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

غارت دارایی‌ ایران با حمایت نفوذی‌ها انجام شد/ عقب‌نشینی نمی‌کنیم

به گزارش سرای نور؛ سردار محمدرضا نقدی، بعد از ظهر امروز در یادواره شهید منتظرقائم در یزد اظهار داشت: آمریکا از ۳۲ سال پیش این خیال را در سر داشت اما جرات دست درازی به اموال ایران را نمی کرد اما اکنون...

کد خبر :3775 اردیبهشت 5, 1395
چاپ
1 Views
0 نظر

به گزارش سرای نور؛ سردار محمدرضا نقدی، بعد از ظهر امروز در یادواره شهید منتظرقائم در یزد اظهار داشت: آمریکا از ۳۲ سال پیش این خیال را در سر داشت اما جرات دست درازی به اموال ایران را نمی کرد اما اکنون با حمایت نفوذی‌ها به این اقدام دست زده است.

وی عنوان کرد: ما در برابر این حرکت آمریکا کوتاه نخواهیم نشست و برای او پرونده تشکیل می دهیم و غرامت های قبل و بعد از انقلاب را از او می گیریم.

سردار نقدی با بیان اینکه آمریکا بدون حضور نفوذی‌ها جرأت هیچ اقدامی را ندارد، افزود: سال ۵۸ نیز در حادثه طبس با حضور و حمایت نفوذی‌ها بود که آمریکا به چنین حرکتی دست زد که البته به شکل مفتضحانه ای شکست خورد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: آمریکا در طول سال‌های پس از انقلاب، برای نابود کردن انقلاب اسلامی اقدامات بسیاری انجام داده اما تمام این توطئه‌ها به شکست منجر شده اما هنوز عبرت نگرفته و حال اکنون آمریکا مانند حال فرعون است که در تمام دسیسه‌هایش با شکست مواجه شد.

وی یادآور شد: امروز اوباما نیز کارهای کارتر در اوایل انقلاب را دنبال می‌کند و در تمام این توطئه‌ها شکست خورده اما هنوز عبرت نگرفته است.

وی گفت: آمریکا پنج سال است به سوریه حمله کرده تا قدرت ایران را تضعیف کند اما پنج سال است که در این کشور دست و پا می‌زند و نمی‌تواند خود را جمع کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ‌حال آمریکا را حال فرعون دانست و گفت: در تمام صحنه‌های پس از انقلاب آمریکا بدون استثنا شکست خورد و تمام توطئه‌هایش بی‌نتیجه ماند ولی عبرت نگرفت و نفهمید.

نقدی بیان کرد: امروز اوباما همان کارتر زمان انقلاب است که امام خمینی(ره) فرمودند کارتر احمق است و اوباما نیز مانند کارتر گمان می کند اگر از یک روش شکست خورد، با روشی دیگر می تواند ایران را شکست دهد.

وی خاطرنشان کرد: این اراده و خواست خدا است که عقل محاسبه‌ گری را از دشمنان ما گرفته و این وعده خدا است که اگر مومنان در مسیر حق باشند و راه اخلاص را انتخاب کنند، خداوند حامی و پشتیبان ما است و دشمن با پیچیده‌ترین سلاح‌ ها نیز حریف ما نیست.

فرمانده سازمان بسیج مستضعفین افزود: ملت ما در این سال‌ها نجابت به خرج داد و با نرمش قهرمانا‌نه نشان داد که به دنبال بمب اتم و دروغ‌هایی که آمریکایی‌ها می‌گویند نیست ولی این طور نیست که ما همیشه در برابر آنها عقب برویم.

منبع:مهر

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی