پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

لزوم بهبود زیرساخت‌ها برای میزبانی از کنگره ملی شهدا

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، یوسف نوری استاندار مازندران، به همراه سردار مسلمی، فرمانده سپاه کربلا، سردار شالیکار، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غدیر شمال کشور، و سردار صالحی، فرمانده لشکر عملیاتی ۲۵...

کد خبر :79384 مهر 1, 1403
چاپ
1 Views
0 نظر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، یوسف نوری استاندار مازندران، به همراه سردار مسلمی، فرمانده سپاه کربلا، سردار شالیکار، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غدیر شمال کشور، و سردار صالحی، فرمانده لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا، از مجموعه ورزشی روستای ماهفروجک که به عنوان محل برگزاری ویژه‌برنامه‌های دومین کنگره ملی شهدا انتخاب شده است، بازدید کردند.

این بازدید به منظور بررسی آخرین وضعیت آماده‌سازی محل برگزاری کنگره و همچنین هماهنگی‌های لازم برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رویداد مهم صورت گرفت.

استاندار مازندران در این بازدید با اشاره به اهمیت این کنگره در پاسداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی نه تنها موجب زنده نگه‌داشتن یاد شهدا می‌شود، بلکه فرصتی است تا نسل جوان با ارزش‌ها و ایثارگری‌های آنان آشنا شوند.

در ادامه این بازدید، سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته برای برگزاری این کنگره، بر لزوم مشارکت هرچه بیشتر مردم و نهادهای مختلف در این رویداد تأکید کرد و افزود: شهدا برای دفاع از میهن و آرمان‌های انقلاب اسلامی جانفشانی کردند و ما موظفیم یاد و خاطره آنان را گرامی بداریم.

سردار شالیکار و سردار صالحی نیز در این بازدید نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص برگزاری بهتر کنگره و ایجاد فضایی مناسب برای حضور خانواده‌های شهدا و ایثارگران مطرح کردند.

استاندار مازندران با تأکید بر اهمیت همکاری و هماهنگی بین نهادهای مختلف، بر لزوم فراهم کردن شرایط مناسب برای برگزاری این کنگره به عنوان یک رویداد ملی تأکید کرد و گفت: «امیدواریم با همت و تلاش همه نهادها، دومین کنگره ملی شهدا به بهترین شکل ممکن برگزار شود و یاد و خاطره این عزیزان را زنده نگه‌داریم.»

این کنگره قرار است مهرماه سال جاری برگزار شود و به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و علمی در آن پیش‌بینی شده است که از تاریخ ۲۸ شهریور لغایت ۱۲ مهر برگزار خواهد شد.

در پایان این بازدید، استاندار و همراهان از امکانات و فضاهای مختلف مجموعه ورزشی ماهفروجک بازدید کرده و بر لزوم بهبود زیرساخت‌ها و امکانات برای میزبانی از مهمانان تأکید کردند.

انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 5 =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی