پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

پرداخت میانگین ۱۳۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان امداد

به گزارش سرای نور؛ پرویز فتاح چهارشنبه شب در جشن بزرگ خودکفایی هزار و ۱۰۰ خانواده کمیته امداد با اشاره به اینکه مددجویان کمیته امداد توانسته اند شعار «ما می توانیم» را محقق کنند، اظهار داشت: هزار و...

کد خبر :7775 شهریور 3, 1395
چاپ
1 Views
0 نظر

به گزارش سرای نور؛ پرویز فتاح چهارشنبه شب در جشن بزرگ خودکفایی هزار و ۱۰۰ خانواده کمیته امداد با اشاره به اینکه مددجویان کمیته امداد توانسته اند شعار «ما می توانیم» را محقق کنند، اظهار داشت: هزار و ۱۰۰ خانواده خودکفا شده در استان یزد تنها بخشی از مددجویانی هستند که با کارآفرینی برای خود و دیگران از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شده اند و توانسته اند به خودکفایی و استقلال اقتصادی دست پیدا کنند.

وی عنوان کرد: تسهیلات اشتغالزایی برای مددجویان در نظر گرفته شده تا بتوانند گامی جدی در زمینه خودکفایی بردارند و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، هر مددجو به طور میانگین ۱۳۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت می کند.

فتاح ادامه داد: سال گذشته در مجموع هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان کمیته امداد پرداخت شده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه شایسته است بانکها تسهیلات خود را به سمت خودکفایی مددجویان و به سمت مشاغل خرد سوق دهند، ‌ تصریح کرد: مددجویان کمیته امداد از خوش حساب ترین مشتریان بانکها هستند اما با وجود اینکه رقم تسهیلات آنها چندان بالا نیست و بازپرداخت آن نیز به درستی و با برنامه انجام می شود، برخی از آنها مدتها است در انتظار به سر می برند.

فتاح با بیان اینکه با یک درآمد جزئی و کم می‌توان یک زندگی آبرومندانه داشت، عنوان کرد: بسیاری از افراد از حقوق نجومی برخوردار هستند اما زندگی آنها بر فنا است اما مددجویان کمیته امداد و افراد کم بضاعت با اندک درآمدی زندگی موفق و سرشار از سعادتی برای خود رقم می‌زنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تواضع و فروتنی مردم یزد زبانزد خاص و عام است، بیان کرد: از مسئولان و روسای بانک‌های این استان انتظار داریم در زمینه ارائه تسهیلات اشتغالزایی مددجویان این نهاد همت گمارند و کمیته امداد را در زمینه ریشه‌کنی فقر از جامعه و خودکفایی مددجویان همراهی کند.

به گزارش مهر، در این مراسم از هزار و ۱۰۰ مددجوی خودکفا و کارآفرین کمیته امداد استان یزد تجلیل شد.

همچنین نمایشگاهی از دستاوردهای مددجویان زیرپوشش کمیته امداد استان یزد در قالب ۱۸ غرفه از جمله خیاطی، گلدوزی، ظروف سفالی و قالیبافی به نمایش درآمد.

منبع:مهر

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + هفده =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی