پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

پیش بازی رئال مادرید – اتلتیکو مادرید

سرای نور؛ فینال سال گذشته و 2014 و یک چهارم نهایی 2015، این بار در نیمه نهایی تکرار خواهد شد. در هر 3 دیدار پیشین، رئال مادرید مقابل اتلتی موفق بوده و حریف را ناکام گذاشته است. سال 2014 در فینال...

کد خبر :25764 اردیبهشت 12, 1396
چاپ
1 Views
0 نظر

سرای نور؛

فینال سال گذشته و 2014 و یک چهارم نهایی 2015، این بار در نیمه نهایی تکرار خواهد شد. در هر 3 دیدار پیشین، رئال مادرید مقابل اتلتی موفق بوده و حریف را ناکام گذاشته است. سال 2014 در فینال لیسبون، رئال در حالیکه تا وقت های اضافه از حریف عقب بود، با گل دقیقه 92:48 راموس موفق شد بازی را به تساوی کشانده و در وقت های اضافه با گل های گرت بیل، مارسلو و رونالدو، قهرمانی خود را مسجل کند.

در سال 2015 و در مرحله یک چهارم نهایی، دو تیم به مصاف یکدیگر رفتند که دیدار رفت با تساوی بدون گل به پایان رسید و در دیدار برگشت، رئال با تک گل چیچاریتو موفق شد اتلتی را شکست داده و به نیمه نهایی برسد، هر چند که در نیمه نهایی مقابل یووه شکست خورد و حذف شد.

سال 2016 نیز دو تیم در فینال به مصاف یکدیگر رفتند که بازی در جریان 120 دقیقه، با تساوی 1-1 به پایان رسید و رئال در ضربات پنالتی حریف را بار دیگر شکست داد. حال دیدار چهارم دو تیم در حالی انجام خواهد شد که چند هفته پیش دو تیم در لالیگا به مصاف هم رفتند و بازی با تساوی 1-1 به پایان رسید.

اتلتیکویی ها به خاطر ناکامی های پیاپی در چمپیونزلیگ به دنبال انتقام از رئال هستند و از همین رو رئال در برنابئو باید به نتیجه خوبی دست پیدا کند تا با خیالی راحت در بازی برگشت حضور پیدا کند.

با این حال هر دو تیم فصل خسته کننده ای را پشت سر گذاشته اند و در آمادگی بالای بدنی قرار ندارند. رئال در لالیگا همچنان با بارسا در رقابت است تا قهرمانی اش را مسجل کند و اتلتیکو نیز برای کسب سهمیه و رتبه سوم با سویا می‌جنگد.

گرت بیل، اصلی ترین مصدوم رئال برای این دیدار است که مطمئنا به این بازی نخواهد رسید. با این حال، رئالی ها بدون تکمیل بودن بی بی سی عملکرد بهتری در این فصل داشته اند. ایسکو یا آسنسیو، جانشین بیل در میدان خواهند بود. همینطور په په نیز به این بازی نخواهد رسید ولی رافائل واران مشکلی برای بازی کردن در این بازی نخواهد داشت.

اتلتیکو اما مشکلات زیادی در زمینه مصدومیت دارد.خوزه خیمنز، خوانفران و ورسالیکو به علت مصدومیت قادر به همراهی تیم سیمئونه نخواهند بود و سرمربی آرژانتینی در خط دفاع با مشکلات بسیاری روبرو است. کاراسکو که او نیز مصدوم بود، به نظر مشکلی برای این بازی نخواهد داشت و احتمال حضورش در میدان وجود دارد.

 

ترکیب احتمالی:

 

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + دوازده =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی