پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

کلید رمز حادثه هولناک “خان شیخون”

سرای نور؛ به نقل از «رویترز»، گروه حقیقت‌یاب که از طرف دیدبان تسلیحات شیمیایی سازمان ملل متحد مامور شده است حمله خان‌شیخون را بررسی کند، اعلام کرد در جریان حمله ماه آوریل به خان‌شیخون در شمال سوریه...

کد خبر :31180 تیر 9, 1396
چاپ
1 Views
0 نظر

سرای نور؛

به نقل از «رویترز»، گروه حقیقت‌یاب که از طرف دیدبان تسلیحات شیمیایی سازمان ملل متحد مامور شده است حمله خان‌شیخون را بررسی کند، اعلام کرد در جریان حمله ماه آوریل به خان‌شیخون در شمال سوریه از گاز شیمیایی سارین استفاده شده بود.

در گزارش گروه حقیقت‌یاب سازمان منع تسلیحات شیمیایی آمده است: «گروه حقیقت‌یاب نتیجه گرفت که در این حمله از سارین به عنوان سلاح شیمیایی استفاده شده بود.»

این گروه حقیقت‌یاب، که در پراگ مستقر است، بعد از گفت‌وگو با شاهدان عینی و آزمایش‌کردن نمونه‌های جمع‌آوری‌شده، نتیجه گرفته است که «گروه بزرگی از مردم، که برخی از آن جان‌شان را از دست دادند، در معرض گاز سارین یا ماده‌ای شبیه آن قرار گرفته بودند.»

حالا گروهی با مشارکت سازمان ملل و سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی بررسی خواهد کرد که عامل حمله کدام طرف درگیری‌ها بوده است.

در همین راستا، «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای گفت: «اینک و پس از آن‌که این واقعیت انکارناپذیر را دانستیم، ما منتظر هستیم یک تحقیق مستقل صورت بگیرد تا مسئولان این حملات وحشی شناسایی شوند.»

طبق این گزارش، حمله شیمیایی به خان‌شیخون در ریف شمالی ادلب، که در چهارم آوریل گذشته صورت گرفت، شدیدترین حملات طی 3 سال اخیر از بحران سوریه محسوب می‌شود.

آمریکا و کشورهای غربی در حمایت از شورشیان سوری، نظام دمشق را به این حمله شیمیایی متهم کردند. ارتش آمریکا نیز در واکنش، پایگاه هوایی «الشعیرات» در حمص را موشک‌باران کرد.

در حالی‌که، دولت سوریه با رد این اتهام، تأکید کرده که شواهد این حمله، ساختگی و صحنه‌سازی‌شده است. روسیه نیز است که این حادثه ناشی از حمله هوایی ارتش سوریه به انبار مهمات شیمیایی شورشیان بود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 16 =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی