کمبود دوربین در سطح شهر توریستی نور از مشکلات این شهرستان است
به گزارش خبرنگار سرای نورجلسه کار گروه تخصصی فرعی ترافیک شهر نور با حضور فرماندار، معاون فرماندار، شهرداری و شورای اسلامی شهر نور، پلیس راهور، رئیس پلیس راه نور، معاونت فنی عمرانی شهرداری نور،...
به گزارش خبرنگار سرای نورجلسه کار گروه تخصصی فرعی ترافیک شهر نور با حضور فرماندار، معاون فرماندار، شهرداری و شورای اسلامی شهر نور، پلیس راهور، رئیس پلیس راه نور، معاونت فنی عمرانی شهرداری نور، مدیر عامل سازمان حمل و نقل جمعی شهرداریهای نور و ایزدشهر، مسئول نمایندگی اداره کل حمل و نقل و پایانههای غرب استان، رئیس انجمن صنفی سواری رانی غرب استان، مدیریت شرکت مسافر بری پیام آوران رویان و رئیس اداره راه و شهر سازی شهرستان نور در دفتر شهردار نور تشکیل شد.
در این جلسه فرماندار نور اظهار کرد: باید با نگاه کارشناسی به موضوعات ورود پیدا کنیم و به صورت علمی و فنی موضوعات را مورد بررسی قراردهیم، تا بتوانیم برای ساماندهی آنها اقدام کنیم.
در جلسه شورای ترافیک شهر نور با بحث و بررسی در مورد جانمایی ایستگاه تاکسی نور- رستمرود – ایزد شهر تصمیمگیری شد با توجه به شاخص جمعیت نور و ایزد شهر و به سهم 75 درصدی تاکسی نور و 25 درصدی ایزد شهر این ایستگاه در محور نور، رستمرود و ایزدشهر راه اندازی شود.
در ادامه این جلسه به جا نمایی و استقرار کیوسک جهت ساماندهی مینیبوس رانی نور و نوشهر با هماهنگی پلیس راه، شهرداری نور و همکاری شرکت مسافر بری پیام آوران رویان انجام شود.
در جلسه شورای ترافیک شهر نور با اشاره به جمع آوری سکو (میدان فیضیه ) مصوب شد تا این سکو جمع آوری و چراغ راهنمایی در آن مکان نصب و راه اندازی شود.
جلسه کارگروه تخصصی فرعی ترافیک شهر نور، پیچ رستمرود که سبب خطرات جانی برای مردم و مسافران است و ساماندهی پلهای هوایی عابر پیاده در سطح شهر را مورد بررسی قرارداد.
گفتنی است با توجه به این که شهرستان نور جز مناطق توریستی و گردشگرپذیر است، یکی از مشکلات بسیار مهم آن کمبود دوربین راهنمایی و رانندگی است.






