پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

۴۰۰ تاجر چینی به ایران می‌آیند

به گزارش سرای نور؛ مجیدرضا حریری از افزایش تردد هیأت‌های تجاری چین برای مذاکره با بخش خصوصی ایران خبر داد و گفت: سه هیأت تجاری به فواصل کوتاه از اواسط اردیبهشت ماه راهی تهران خواهند شد. وی گفت:...

کد خبر :3862 اردیبهشت 7, 1395
چاپ
1 Views
0 نظر

به گزارش سرای نور؛ مجیدرضا حریری از افزایش تردد هیأت‌های تجاری چین برای مذاکره با بخش خصوصی ایران خبر داد و گفت: سه هیأت تجاری به فواصل کوتاه از اواسط اردیبهشت ماه راهی تهران خواهند شد.

وی گفت: نخستین هیأت 19 اردیبهشت با حضور 70 مدیر شرکت چینی به تهران خواهند آمد تا در حوزه‌های نفت و گاز با طرف‌های متناظر ایرانی خود وارد مذاکره شوند.

توسعه قطار جاده ابریشم که غرب چین را به تهران وصل می‌کند موضوع دیگری است که بنا بر گفته نایب رئیس اتاق ایران و چین هیأت تجاری دیگری در همین زمینه به ایران سفر خواهند کرد، تا تعداد تردد قطارها را به ایران افزایش دهند.

وی در توضیح بیشتر این موضوع، گفت: تاکنون دو قطار از غرب چین به تهران سفر کرده‌ اند و مزیت این خط آن است که هزینه حمل‌ونقل کالاهای صادراتی و وارداتی بین دو کشور بسیار کاهش خواهد یافت، به ویژه کالایی مانند سنگ آهن که بیش از این باید از طبس به بندرعباس رفته و از آنجا ظرف 45 روز یا کشتی به بنادر چین برسد. در حالی که با قطار از همان طبس به مدت 15 روز با قیمتی بسیار پایین‌تر به چین خواهد رسید.

حریری همچنین به حضور 130 نفر از شورای توسعه روابط تجاری چین در ایران اشاره کرد و گفت: در این ایام هیأتی هم از مؤسسه تحقیقات اقتصادی چین به همراه 28 شرکت چینی به ایران خواهند آمد.

به گزارش خبرنگار فارس، چین از جمله کشورهایی است که در دوران تحریم بیشترین حجم مبادلات تجاری را با ایران داشته و جزو پنج کشور اول در حوزه واردات یا صادرات با ایران بوده است، اما با اجرا شدن برجام طرف چینی این نگرانی را داشت که ایران کشورهای اروپایی را جایگزین چین کند و در همین راستا رئیس جمهور چین در رأس هیأت بلندپایه به همراه تجار این کشور درست یک هفته پس از اجرای برجام عازم ایران شدند، تا سنگ بنای روابط تجاری خود با ایران را مستحکم‌تر کنند.

منبع:مهر

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی