پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۱۲ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

۶ تیم در حال آواربرداری از معدن/ متخصصان اجازه ورود نیافتند

به گزارش  سرای نور،حوالی ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه انفجار در معدن آزادشهر گلستان باعث شد که تعدادی از کارگران در معدن گرفتار شوند. جزئیات حادثه هم از این قرار بوده که تعدادی از معدنکاران برای حمل زغال...

کد خبر :25930 اردیبهشت 15, 1396
چاپ
3 Views
0 نظر

به گزارش  سرای نور،حوالی ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه انفجار در معدن آزادشهر گلستان باعث شد که تعدادی از کارگران در معدن گرفتار شوند.

جزئیات حادثه هم از این قرار بوده که تعدادی از معدنکاران برای حمل زغال سنگ از طریق واگن‌های حمل داخل معدن رفتند.

در زمان حمل، ظاهرا واگن به دلیل مشکل در باتری واگن خاموش می شود که کارگران معدن نسبت به تعویض باتری اقدام می کنند. اما گفته می شود در زمان روشن کردن واگن با وقوع جرقه متاسفانه یک انفجار رخ می دهد.

در این حادثه حدود ۷۶ نفر زخمی و تاکنون 25 نفر هم کشته شده اند. عملیات آواربرداری برای رسیدن به اعماق معدن در حال انجام است و پیش بینی شده که تعداد کشته ها به ۳۵ نفر هم می رسد. از این 25 نفر تعداد ۲۱ جسد از معدن بیرون کشیده شده اما اجساد چهار نفر هنوز در معدن بوده و تیم های امدادی موفق به خروج پیکر آن‌ها از معدن نشده اند.

۶ اکیپ ۱۰ نفره آواربرداری از معدن یورت آزادشهر را انجام می دهند

معاون اقتصادی استاندار گلستان گفت: ۶ اکیپ ۱۰ نفره آواربرداری از معدن زمستان یورت آزادشهر را انجام می دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود ربیعی صبح جمعه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: از روز پنجشنبه ۶ اکیپ ۱۰ نفره از معادن زغال‌سنگ البرز شرقی، طبس، سوادکوه، کرمان و سایر بخش‌هایی که می‌توانستند به‌عنوان عوامل فنی در محل انفجار مستقر شدند.

وی افزود: این افراد در شیفت های سه‌ساعته وارد تونل می‌شوند و کار آواربرداری را انجام می‌دهند.

مسئولان گلستانی اجازه ورود افراد متخصص به داخل معدن را نمی دهند

درحالی‌که کارشناسان مختلف معدن از استان‌های کرمان، خراسان شمالی و مازندران به آزادشهر رفته مسئولان گلستانی اجازه ورود به عملیات را به آن‌ها نمی‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از وقوع حادثه انفجار در معدن زمستان یورت شهرستان آزادشهر کارشناسان معدن از استان‌های مختلف در ساعات اولیه عازم محل حادثه شدند.

درحالی‌که این کارشناسان تجهیزات لازم را همراه دارند، ولی ساعت‌ها است پشت ورودی معدن ایستاده‌اند.

آن‌ها می‌گویند مدیریت حادثه بسیار ضعیف است و به ما هم اجازه ورود نمی‌دهند.

حادثه معدن آزادشهر ناشی از نبود ایمنی است

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور درباره حادثه معدن آزادشهر گفت: این حادثه به مربوط به نبود ایمنی بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامرضا جلالی شامگاه پنجشنبه در اولین همایش ملی نقش پایگاه‌های بسیج دانش‌بنیان در دستیابی به اهداف استراتژیک صنعت برق کشور در محل باشگاه برق ساری، درباره حادثه معدن آزادشهر گفت: این حادثه مربوط به ایمنی است از سوئی ادارات کار و صنعت و معدن مکلف به انجام مقررات ایمنی هستند.

وی اظهار داشت: اما در حادثه پلاسکو و حتی آتش‌سوزی‌های صنعت نفت و پتروشیمی مشکل از لایه ایمنی و عدم رعایت مقررات و ضوابط است و در بررسی‌ها نه به خرابکار رسیدیم و نه اینکه دشمنی ورود کرد.

منبع:مهر

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − هشت =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی