پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۱۲ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

اهداف مهم این نمایشگاه کنترل، پیشگیری و درمان افراد معتاد است

به گزارش خبرنگار سرای نور،سعید یزدانی در گفت‌وگو با خبرنگار سرای نور در حاشیه نمایشگاه رهایی از اعتیاد اظهارکرد: هدف از برپایی نمایشگاه استقبال از خانواده‌های درگیر و آسیب دیده از اعتیاد است، در این...

کد خبر :31473 تیر 14, 1396
چاپ
2 Views
0 نظر

به گزارش خبرنگار سرای نور،سعید یزدانی در گفت‌وگو با خبرنگار سرای نور در حاشیه نمایشگاه رهایی از اعتیاد اظهارکرد: هدف از برپایی نمایشگاه استقبال از خانواده‌های درگیر و آسیب دیده از اعتیاد است، در این فضای عمومی فرد معتاد نیز با بازدید از این نمایشگاه با حفظ موقعیت و جایگاهش در گمنامی می‌تواند اطلاعات لازم را برای ترک اعتیاد کسب کند.

 

 

وی گفت: اعلام آمادگی انجمن‌های مختلف برای کمک به معتادان و برای ترک اعتیاد افراد بسیار تأثیرگذار است.

معاون فرماندار نور گفت: جوانان سرمایه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و … جامعه هستند و از اهداف مهم این نمایشگاه کنترل، پیشگیری و درمان افراد معتاد است.

 

این مسئول با اشاره به نقش خانواده‌ها در این زمینه خاطرنشان کرد: کسانی که ترک اعتیاد می‌کنند اگر مورد پذیرش خانواده‌ها قرار نگیرند به دنبال کسانی می‌روند که با آنها وجه مشترک دارند و دوباره در دام اعتیاد گرفتار می‌شوند و خانواده‌ها در این زمینه نقش اساسی ایفا می‌کنند.

 

یزدانی رسالت خانواده‌ها را در زمان ترک اعتیاد فرد معتاد خانه، آرا‌مشگاه، پدر، مادر و همسر بسیار حیاتی نام برد و افزود: شرایط بازگشت اجتماعی معتاد پس از درمان باید فراهم شود و نخستین محیط برای افراد آسیب دیده خانواده است.

 

 

وی گفت: هدف انجمن‌هایی مانند نارانان این است که به صورت تخصصی‌تر رفتار مناسب خانواده‌ها با معتادان و ترک اعتیاد را به آن‌ها آموزش دهند.

معاون فرماندار نگاه به این نمایشگاه را با سه هدف پیشگیری از اعتیاد، شناسایی افراد در محیط خطر اعتیاد و هدف سوم که مهمترین هدف است درمان اعتیاد و اینکه افراد آسیب دیده برای بازگشت مجدد به خانواده و جامعه، فضای آرامی داشته باشند و از نظر روانی به محیط اجتماع و خانواده و کار بازگردند.

 

 

 

 

این مسئول احساس امنیت و آرامش افراد را پس از ترک اعتیاد بسیار مهم نام برد و تصریح کرد: اگر با توجه به شرایط اجتماعی و مناسبت‌های خاص بتوانیم با این هدف، چند بار در سال نمایشگاه را  برگزار کنیم تأثیرگذارتر است زیرا در این نمایشگاه ما از افراد معتاد و آسیب دیده برای ترک دعوت می‌کنیم.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + هشت =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی