پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

کارنامه ووشو شهرستان نور درخشان و در استان و کشور زبانزد است

مهدیه وحیدیان نائب رئیس هیئت ووشو شهرستان نور در گفت وگو با خبرنگار ما در خصوص مسابقات ووشو شهرستان اظهارکرد: این مسابقات به مناسبت گرامیداشت شهدای هفت تیر و مبارزه با مواد مخدر در چهار رده سنی...

کد خبر :75926 تیر 5, 1401
چاپ
2 Views
0 نظر

مهدیه وحیدیان نائب رئیس هیئت ووشو شهرستان نور در گفت وگو با خبرنگار ما در خصوص مسابقات ووشو شهرستان اظهارکرد: این مسابقات به مناسبت گرامیداشت شهدای هفت تیر و مبارزه با مواد مخدر در چهار رده سنی خردسال، نونهال، نوجوانان، جوانان برگزار شد.

 

وی گفت: کارنامه ووشو شهرستان درخشان و در استان و کشور زبانزد است و در سال‌های گذشته قهرمانان زیادی داشتیم اما با شرایط کرونایی این رشته ورزشی مانند بسیاری از رشته‌ها کم رنگ شد.

 

 

نائب رئیس هیأت ووشو شهرستان نور خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط مناسب بعد از کرونا فعالیت این هیأت در سطح شهرستان افزایش پیدا کرد و نخستین مسابقات شهرستانی بانوان را بعد از شرایط کرونایی برگزار کردیم.

 

 

وحیدیان با اشاره به مسابقات شهرستانی بانوان در چهار رده سنی بیان کرد: این مسابقات با دو هدف افزایش انگیزه و آمادگی فیزیکی برگزار شد تا ورزشکاران توان جسمی خود را محک بزنند.

 

 

وی با اشاره به اینکه مسابقات در سطح استانی و کشوری نیاز به زمان بیشتری برای آمادگی دارد، اظهارکرد: تیم‌های بانوان ووشوکار شهرستان نور از مدال آوران مسابقات استانی و کشوری هستند و از افتخارات این شهرستان می‌توان از قهرمانان زیادی مانند خانم‌ها کیانی، سمانه خجسته ، محدثه فخاری و… نام برد.

 

نائب رئیس هیئت ووشو شهرستان نور افزود: شهرستان نور سالن‌های زیادی دارد اما کمبود تجهیزات و امکانات گرمایی و سرمایی، نبود سالن اختصاصی بانوان و نظم در استفاده از ساعت سالن از مشکلات ورزشکاران است که با مدیریت و تجهیز داشته‌های خودمان می‌توانیم شرایط مطلوبتری برای ورزشکاران فراهم کنیم.

 

 

وحیدیان با اشاره به اینکه مسابقات استانی و کشوری در رده های سنی جوانان و بزرگسالان برگزار می‌شود، یادآورشد: مربیان زیادی در این رشته فعال هستند که با توجه به تعداد هنرجویان در این رشته می‌توانیم برای مسابقات استانی و کشوری از هنرجویان استفاده کنیم.

 

 

وی با اشاره به برگزاری لیگ شهرستان افزود: فاطمه باقری مسئول برگزاری مسابقات شهرستان نور از مربیان فعال این رشته هستند و مربیان با تجربه با کارت داوری و مربیگری این مسابقات را داوری کردند.

گفتنی است در این مسابقات به ترتیب تیم‌های چمستان، رویان و نور به مقام‌های اول، دوم و سوم دست پیدا کردند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 12 =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی