پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

لگدکوب مسئولیت انسانی با بازی رسانه‌ای دشمن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی« سرای نور» علی محمدی در نخستین جلسه شورای فرهنگی عمومی شهرستان در سال جدید با اشاره به حمایت از مردم مظلوم غزه، اظهارکرد: رژیم کودک‌کش و غاصب صهیونیستی در جنایات ددمنشانه...

کد خبر :80020 اردیبهشت 3, 1404
چاپ
1 Views
0 نظر
لگدکوب مسئولیت انسانی با بازی رسانه‌ای دشمن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی« سرای نور» علی محمدی در نخستین جلسه شورای فرهنگی عمومی شهرستان در سال جدید با اشاره به حمایت از مردم مظلوم غزه، اظهارکرد: رژیم کودک‌کش و غاصب صهیونیستی در جنایات ددمنشانه و فجیع خود با حمایت همه جانبه ارباب ناخلف خودش آمریکای جنایتکار به دنبال نسل کشی مردم مظلوم فلسطین هستند.

وی با اشاره به اینکه حمایت از مردم غزه جهانی شد، افزود: این حمایت‌ها حتی در دل آمریکا به روش‌های گوناگون از سوی مردم آزادیخواه انجام می‌شود و باید در کشورهای اسلامی به ویژه جمهوری اسلامی ایران که داعیه پرچمداری آزادی‌خواهی و حمایت از مظلوم را دارند و این اندیشه بزرگ به برکت انقلاب اسلامی در ایران توسط امام خمینی(ره) بنیانگذاری شد، پررنگ‌تر و گسترده‌تر باشد.

جانشین ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نور، تأکیدکرد: امروز واقعیت و حقیقت این نسل کشی و کودک کشی در جلوی چشمان همه دنیا انجام می‌شود و مردم مظلوم غزه و کودکان بی‌گناه بی‌رحمانه به خاک و خون کشیده می‌شوند و در زیر این بمباران‌ها، کودکان زخمی و بیمار از این جنایت‌های وحشیانه، از گرسنگی و بیماری با درد و رنج جان می‌دهند اما برخی‌ها وقیحانه چشم بر روی حقیقت می‌بندند و با بازی رسانه‌ای دشمن این مسئولیت انسانی را زیر پا لگدکوب می‌کنند.

 

محمدی با اشاره به برنامه‌های سپاه شهرستان نور در سه بخش برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بیان‌کرد: بخش اول، برگزاری جلسات در شهرستان بود و جلسات درون سازمانی نیز در سه کمیته تشکیل و جلسات با ادارات سازمانی هم اجرا شد.

وی با اشاره بخش دوم برنامه‌ها و بازی رسانه‌ای دشمن خاطرنشان‌کرد: تولید محتوا در فضای مجازی برای افکار عمومی از برنامه‌های بخش دوم است و تدوین بیانیه‌های مختلف توسط بسیج محلات و بسیج اقشار و نشر در فضای مجازی، تولید محتواهای روزانه توسط بسیج اقشار و بسیج اداری و کارگری که در فضای مجازی منتشر می‌شود.

جانشین ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نور با اشاره به برنامه بخش دوم، عنوان‌کرد: ساخت کلیپ توسط بسیج اقشار و دانش آموزی، دلنوشته‌ها برای مردم مظلوم غزه در بسیج هنرمندان و اقشار و نشر در فضای مجازی، اجرای پویش نقاشی همدلی با کودکان غزه توسط دانش آموزان، اجرای جهاد تبیین توسط بسیج اداری و کارگری، اقشار و در سطح پایگاه‌ها، جمع آوری کمک برای مردم مظلوم غزه، تجمع پرسنل شرکت گاز شهرستان و مرکز فنی حرفه‌ای در چمستان و… اجرا شد.

محمدی با اشاره به بخش سوم و تجمعات برای مردم مظلوم و ستمدیده غزه، اظهارکرد: هر زمان تاریخ تجمعات محلات، دانشجویی، اقشار، بسیج زنان مشخص شد، به شورای فرهنگ عمومی شهرستان اعلام می‌شود اما تجمع دانش آموزی در مدارس دخترانه و پسران شهرستان نور در حال برگزاری است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − یازده =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی