پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۷ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

خستگی در قاموس شهید رئیسی نبود

مهدی فلاح در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی« سرای نور»با اشاره به ایام شهادت شهید بزرگوار آیت‌الله رئیسی و همراهان شهیدش، اظهار کرد: آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور مردمی که حضور در بین مردم، توجه به...

کد خبر :80196 اردیبهشت 31, 1404
چاپ
3 Views
0 نظر
خستگی در قاموس شهید رئیسی نبود
مهدی فلاح در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی« سرای نور»با اشاره به ایام شهادت شهید بزرگوار آیت‌الله رئیسی و همراهان شهیدش، اظهار کرد: آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور مردمی که حضور در بین مردم، توجه به نیازهای مردم و شنیدن حرف مردم از شاخصه‌های این شهید بزرگوار بود.وی گفت: شهید جمهور به توانایی‌ها و ظرفیت‌های داخلی کشور اعتقاد بسیار زیادی داشتند و معتقد بودند می‌توانیم با این توانایی‌ها و ظرفیت‌ها بسیاری از مشکلات مردم را حل کنیم.فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نور از ویژگی‌های دیگر به صداقت در اعلام مواضع انقلابی و دینی شهید اشاره کرد و افزود: خستگی ناپذیری از کار و نشناختن ساعت از شاخصه‌های شهید جمهور بود که آقای مخبر در وصف این ویژگی شهید گفت اولین تماس شهید رئیسی ساعت ۶ صبح و آخرین تماس معمولاً ۱۲ شب بود.فلاح خاطرنشان‌کرد: آیت‌الله رئیسی از حرف‌ها و زخم زبان‌ها مأیوس و دلسرد نمی‌شد و با تمام قوا به تلاشش ادامه می‌داد و در سیاست خارجی تعامل داشتند اما عزت‌مدار بود و در کاخ کرملین در کنار پوتین زمان مذاکرات به نماز اول وقت می‌پرداخت و در صحبت‌های که در سازمان ملل داشتند با شجاعت و عزتمندانه صحبت می‌کرد و از کسی هراسی نداشت.وی‌ گفت: شهید رئیسی به اجرای طرح‌های بزرگ مانند انتقال آب از دریا و خدمت به شهرهایی که مدت‌های زیادی از نعمت آب برخوردار نبودند، اهتمام داشت و در منش اخلاقی فردی متواضع، بردبار، صبور و اهل مدارا بودند و در مقابل کسانی که خلافشان نظر می‌دادند بسیار صبور و حرف آنها را می‌شنیدند و اهل ذکر، توسل و دعا بود و معتقد به نصرت الهی و این ویژگی‌ها سبب شد تا در مدت کوتاه کمتر از سه سال در بسیاری از مسائل و رفع مشکلات کشور موفق باشند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نور با اشاره به دستاوردهای شاخص شهید جمهور، تأکید کرد: ریشه کن کردن کرونا در مدت سه ماه در کشور که آمار فوتی آن قبل از رئیس جمهوری رئیسی، روزانه ۷۰۰ فوتی بود، با تزریق ۸۰ میلیون واکسن این آمار به صفر رسید، فعال سازی هشت هزار مجتمع اقتصادی تعطیل و نیمه تعطیل در سراسر کشور، کاهش تورم از ۶۰ درصد به ۴۰ درصد در حالی که به علت کرونا و جنگ روسیه با اوکراین کل دنیا درگیر افزایش قیمت‌ها و تورم بود.

فلاح از دستاوردهای دیگر شهید جمهور به رشد چهار برابری حقوق و دستمزد کارگران و کارکنان، شکستن رکورد سفرهای استانی و دیدارهای مردمی که حداقل به ۱۰ روز یکبار رسید، افزایش تجارت نفتی و غیرنفتی با افزایش ۴۳ درصد، رفع چالش با کشورهای همسایه مانند عربستان، آذربایجان و افغانستان که توسط شهید امیر عبداللهیان حاصل شد، عضویت در پیمان‌هایی مانند سازمان شانگهای، بریکس و اکو برای رفع و کم‌اثر کردن تحریم‌ها و … نام برد که در آینده مردم از منافع آن منتفع خواهند شد.

وی با اشاره به اقدامات شهید جمهور بیان‌کرد: پنج میلیون بیمه سلامت رایگان، بازگشت دو هزار و۷۰۰ نخبه ایرانی به کشور، ساخت نیروگاه‌های برق و حل مشکل قطعی برق، آبرسانی به شهرها و استان‌های کردستان در سنندج، خوزستان، اصفهان، یزد و همدان و انتقال آب خلیج فارس به سیستان، کرمان و فارس از دیگر اقدامات شهید جمهور بود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نور افزود: تکمیل پروژه‌های نظامی مانند پهپاد، ماهواره‌های خیام و نور ۲، تکمیل راه آهن زاهدان به خاش و اتصال بندر مهم چابهار به کشورهای آسیای میانه، سه برابر شدن وام ازدواج، زمین رایگان برای جوانی جمعیت و ساخت مسکن، پیگیری مربوط به فساد و انتشار اسامی ابر بدهکاران بانکی و دریافت وجوه از این بدهکاران و … از عملکردهای شهید جمهور در مدت کمتر از سه سال بود که به عنوان امیرکبیر زمان آن‌ها را اجرایی کرد.

فلاح با اشاره به شهدای شاخص و از همراهان شهید رئیسی اظهارکرد: شهید امیر عبداللهیان فردی بسیار باهوش و با ذکاوت بود که عملکردهای خوبشان در همراه کردن کشورهای همسایه و به تعبیر برخی از فرماندهان محور مقاومت این شهید بزرگوار غیر از وزیر امور خارجه ایران، وزیر امور خارجه محور مقاومت بود و در مأموریت‌ها و برنامه‌هایی که داشتند به فکر عزت و سربلندی کشور بودند.

وی گفت: امام جمعه استان آذربایجان شهید آیت‌الله آل هاشم، امام جمعه مردمی که با همه مردم و اقشار جامعه ارتباط خوبی داشتند و دغدغه این شهید بزرگوار رفع مشکل مردم بود و مردم بسیار به این امام جمعه شهید علاقمند بودند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نور با اشاره به استاندار جوان آذربایجان غربی، بیان‌کرد: شهید مالک رحمتی، شهید جهادی، انقلابی و مردمی که همیشه در همه حال با تمام وجود و توان به فکر رفع مشکلات استان و مردم بود و از همه فرمانداران این موضوع را مطالبه می‌کرد.

فلاح با اشاره به سردار شهید موسوی، افزود: شهید موسوی سردار جهادی که محافظ شهید آیت‌الله رئیسی بودند همانند رئیس جمهور شهید، خستگی ناپذیر، اخلاق مدار، انسان مجاهد و جهادی که همیشه در کنار رئیس جمهور شهید حاضر بودند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 18 =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی