این کابینه پر از افرادی است که هیچ ارتباطی با یهودیت ندارند، این کابینه پر از افراد کینهتوز و غیراخلاقی است که توانایی اداره کشور در مواقع اضطراری را ندارند و این تهدیدی برای موجودیت ماست…. وزرای دولت فاسد هستند و باید جنگ را پایان دهیم، گروگانها (بخوانید اُسرا) را بازگردانیم و اسرائیل را بازسازی کنیم….. جنگ، تجسم آرزوهای بنگویر و اسموتریچ است و اگر به آنها اجازه دهیم به این آرزوها دست یابند، به یک کشور طردشده در جهان تبدیل خواهیم شد.
باید جنگ پایان یابد و گروگانها بازگردند و «اسرائیل» به وضعیت طبیعی خود برگردد.»
کانال ۷ عبری نیز گزارش داد که در کنست پس از اظهارات یکی از نمایندگان درباره قتل ۲۰۰ فلسطینی در غزه در طی دو روز، مشاجرههایی رخ داده است.
باید شیرخواران فلسطینی را هم کُشت!
پس از اعتراض «یائیر گولان» به کودککشی دولت و ارتش رژیم صهیونیستی، یک صهیونیست دیگر با حضور در تلویزیون این رژیم ضمن دفاع از این سیاست شیطانی گفت، نهتنها کودکان بلکه باید شیرخواران فلسطینی را هم از بین بُرد! به گزارش ایرنا، «موشه فیگلین»، رئیس حزب «زهوت» در مصاحبه با شبکه ۱۴ تلویزیون این رژیم در اظهاراتی سخیفانه گفت که هر کودک شیرخوار در غزه یک دشمن است، اسرائیل باید سراسر غزه را اشغال کند و در آن ساکن شود.
این سیاستمدار راست افراطی و صهیونیست دیروز در گفتوگویی با برنامه «صبح اسرائیل» ادامه داد: «ما در حال جنگ با کسانی هستیم که هنگام خروج از غزه و با دستان خود در توافق اسلو آنها را ایجاد کردیم و بنیامین نتانیاهو به این توافق رأی مثبت داد… اگر کودکان شیرخوار در غزه را نکشیم، ۱۵ سال دیگر که بزرگ شوند، فرزندان ما را خواهند کشت… ما باید غزه را اشغال کنیم و در آنجا ساکن شویم و اجازه ندهیم حتی یک کودک غزهای زنده بماند.»
فیگلین همچنین با تصریح بر اینکه رژیم صهیونیستی اگر کودکان شیرخوار غزهای را نکشد توانایی شکست فلسطینیان و پیروزی بر آنها را نخواهد داشت، درخصوص ورود هرگونه کمکهای بشردوستانه به غزه نیز واکنش تندی نشان داد و اظهار کرد: «این اقدام، کمک مستقیم به دشمن است و رساندن کمک به دشمن در حالی که نظامیان خود را برای جنگ علیه آنها میفرستیم، جنایتی علیه سربازان ارتش اسرائیل است.»
طبق گزارشهای سازمان جهانی بهداشت و نهادهای پزشکی در غزه، شمار زیادی از بیماران سرطانی، بیماران خاص، زنان باردار و نوزادان نارس، به دلیل تخریب بیمارستانها بدون دسترسی به درمان رها شدهاند و بیش از ۱۰هزار بیمار نیز نیازمند انتقال فوری پزشکی به خارج از غزه هستند که به دلیل بسته بودن گذرگاهها ممکن نشده است. همچنین یونیسف و سازمان جهانی بهداشت اعلام کردهاند که دهها کودک تاکنون بر اثر گرسنگی جان باختهاند و میلیونها نفر، بهویژه کودکان و سالمندان، در شرایط سوءتغذیه شدید به سر میبرند، در حالی که صدها تُن مواد غذایی و دارویی در مرزها معطل مجوز ورود هستند.
علاوهبر این، بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه، شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۳هزار و ۴۸۶ نفر و تعداد زخمیها نیز به ۱۵۱هزار و ۳۹۸ نفر رسیده است. در همین ارتباط، نهادهای حقوق بشری و بینالمللی، بارها نسبت به وقوع نسلکشی در غزه هشدار دادهاند، اما تاکنون اقدام مؤثری برای مهار بحران صورت نگرفته است.