به گزارش سرای نور؛ علی اسماعیلی در نشست علنی امروز (دوشنبه ۲۴ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خود با اشاره به درخشش افرادی همچون شیخ فضلالله نوری، نیما یوشیج، علامه دشتی، گفت: بنده از مشارکت مردم نور و محمودآباد در انتخابات ۷ اسفند تشکر کرده و از تمامی نمایندگان گذشته این حوزه انتخابیه تقدیر میکنم .
نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل افزود: اجرای اقتصاد مقاومتی دغدغه همه مردم ایران است و مردم میخواهند بدانند که مسئولان امر برای تحقق منویات مقام معظم رهبری چه اقداماتی انجام داده و چه تدابیری برای حل مشکلات اقتصادی کشور اندیشیدهاند. همچنین مردم میخواهند بدانند که مجلس با وضع قوانین و مقررات و نظارت و دولت با ایمنسازی و مقاومسازی_اقتصاد کشور و همچنین دستگاه قضایی برای تأمین امنیت سرمایهگذاری چه اقداماتی انجام دادهاند.
اسماعیلی با بیان اینکه موضوع حقوقهای_نجومی، واگذاری املاک شهرداری تهران و اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان چیست، ادامه داد: با کدامین گناه مردم ایران هر روز باید این خبرهای ناگوار را از فضای مجازی دریافت کنند، آیا میدانید که انتشار چنین خبرهایی در فضای مجازی اعتماد اجتماعی که سرمایه اصلی کشور است را سلب میکند.
وی افزود: باید جلوی چنین بداخلاقیهایی گرفته شود و اجازه داده نشود آرامش افکار عمومی و جامعه خدشهدار شود و به خاطر پیمان با مردم باید با فساد مبارزه شود نه اینکه از مبارزه با فساد به عنوان ابزاری برای نیل به اهداف سیاسی استفاده شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه فقر ، فساد و تبعیض در بیشتر بخشهای اقتصادی کشور ریشه دوانیده و گویی قصد ندارد از این سرزمین رخت بربندد، ادامه داد: پیام رهبر معظم انقلاب مبارزه با چنین پدیدههای شومی بوده است و امروز بیشتر مردم از تبعیض و بیعدالتی و فساد اداری در دستگاههای اجرایی کشور رنج میبرند و خواهان عدالت و انصاف هستند، همان عدالتی که پیامبران و اولیای الهی وعده آن را داده بودند.
اسماعیلی اظهار کرد: با وضع قوانین حمایتی و نظارت کاربردی که وظیفه ذاتی مجلس است باید به فکر گرسنگان، پابرهنگان و مستضعفان بود که وارثان حقیقی سرزمین جمهوری اسلامی ایران هستند.
وی با بیان اینکه فضای کسب و کار در کشور غبارآلود است و رضایت شغلی در پایینترین سطح خود قرار دارد افزود: بنگاههای اقتصادی از بهره و دیرکرد ، جریمه بانکی، کمبود تقاضا در بازار، نداشتن سرمایه در گردش و بروکراسی زائد اداری رنج میبرند و همچنین از تولید کالای بیکیفیت و خدمات ضعیف پس از فروش کالا گلایه دارند و بانکها از کسری منابع برای پرداخت تسهیلات، مطالبات معوقه بر جای مانده، بالا بودن نرخ تجهیز منابع و پایین بودن کفایت سرمایهگذاری گلایهمند هستند.
اسماعیلی با بیان اینکه دولت از سهم بزرگ هزینههای جاری در کشور و نداشتن اعتبار برای اتمام پروژههای عمرانی گلایه دارد، ادامه داد: دولت همچنین از بدهیهای سنگین به بخشهای مختلف اقتصادی چون بانک ها، تأمین اجتماعی و پیمانکاران مینالد که همه اینها نشان دهنده این است که #رکود_اقتصادی سایهاش را بر آسمان اقتصاد ایران پهن کرده است.
وی عنوان کرد: باید راهکارهای مناسب برای خروج از بنبست رکود اقتصادی پیدا کرد و با وضع قوانین کارآمد باید کمی از رنج تولیدکنندگان و مصرف کنندگان کاست.
نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس دهم با بیان اینکه استانهای شمالی کشور با پدیده شومی به نام زباله و فاضلاب دست و پنجه نرم میکنند، افزود: سالهاست که زباله طبیعت زیبای مازندران و همه شهرها و استانهای شمالی کشور را به خود درگیر کرده است و شیرابه زباله، رودخانهها و دریاچههای خزر را آلوده کرده و نه تنها انسان بلکه آبزیان از این آلودگیها در امان نیستند و جالب این است که هیچ کس در کشور پاسخگوی این حجم عظیم آلودگیها در جنگلها و دریا نیست.
وی با تأکید بر اینکه مردم نمیدانند #متولی_پسماند در کشور چه کسانی هستند، ادامه داد: انسانهای دلسوز و دوست داران طبیعت از پیگیریهای خود خسته شده و بروکراسی زائد اداری روزنه امید را بر آنها بسته است و مردم از نمایندگان خود میپرسند که مسئول نشت زباله در شمال کشور چه کسانی هستند و چرا برای احداث کارخانه زبالهسوز اقدامی نمیشود.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه #خودرو که تا دیروز وسیله رفاه و آرامش شهروندان بود امروز بلای جان آنها شده است، تصریح کرد: ترافیک سنگین در شهرها و جادهها، از دست دادن زمان و تصادفات جادهای منجر به فوت سبب میشود که ما از #صنعت_جادهای به صنعت ریلی روی آوریم و گسترش صنعت ریلی را اجتنابناپذیر میکند.
منبع: خبرگزاری خانه ملت،