پایگاه خبری سرای نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
۱۲ آبان, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

سایه سنگین فراموشی بر مزار شهدای شهرستان نور +تصاویر

به گزارش خبرنگار سرای نور،گلزار شهدای شهر نور بیش از 10 سال است که نیمه‌کاره مانده و داربست‌های رها شده در آن سبب دل‌آزردگی خانواده شهداست.     شهدایی که پا بر آرزوهای دنیوی خود گذاشتند تا...

کد خبر :49644 بهمن 1, 1396
چاپ
5 Views
0 نظر

به گزارش خبرنگار سرای نور،گلزار شهدای شهر نور بیش از 10 سال است که نیمه‌کاره مانده و داربست‌های رها شده در آن سبب دل‌آزردگی خانواده شهداست.

 

 

شهدایی که پا بر آرزوهای دنیوی خود گذاشتند تا دنیای ما را آباد کنند، سزاوار نیست که سال‌ها گرد و غبار فراموشی بر قبورشان انباشته شود.

فرشاد اسدی شهردار نور در گفت‌وگویی با اشاره به گلزار شهدای نور اظهار کرد: انقلاب ما مدیون خون شهداست و شهدا مظهر قدرت ملت ایران هستند.

وی گفت: ما الگو و قهرمانانی بالاتر از شهدا نداریم و جای بسی تأسف است که گلزار شهدای شهر ما را به این وضعیت رساندند و به عنوان یک شهروند از این وضعیت بسیار ناراحت و گله‌مند هستم.

شهردار نور با اشاره به مقام شامخ شهدا، افزود: با توجه به اینکه مدت کوتاهی است که شهردار نور هستم با بدهی سنگین شهرداری نور که از قبل باقی مانده و خواسته‌های به حق شهروندان سعی کردیم با برنامه‌ریزی، کارها و پروژه‌ها را اولویت‌بندی کنیم.

 

 

این مسئول گفت: با توجه به اینکه ساختار گلزار شهدای نور بنای دلنشین و گرمی نیست و نیاز به اصلاح دارد، از دانشگاه‌های این شهرستان برای این کار کمک می‌گیریم و با جلسه‌ای که با بنیاد شهید شهرستان نور داشتیم، آن‌ها نیز موافقت خود را اعلام کردند.

 

 

اسدی در پایان تأکید کرد: در 6 ماه نخست سال 97 در مورد گلزار شهدا و مقبره شهدایی که در حیاط مسجد جامع، روبروی گلزار شهدا قرار دارد اقدامات لازم برای ساخت انجام می‌شود و با توجه به اینکه شهرداری بودجه‌ای برای این کار ندارد، با مصوبه اعضای شورای اسلامی شهر از بودجه داخلی شهرداری برای این امر مهم اقدام می‌کنیم.

 

 

 

                                     

               

 

 

 

   

 

 

 

برچسب ها:

گزارش تصویری

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 13 =

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران
  • انقلاب دوم ایران تسخیر لانه جاسوسی است
  • نشست خبری راهیان نور جنوب در سپاه کربلا
  • روزی بانشاط برای نوری‌ها با تماشاخانه سیار
  • همایش چهره‌های ماندگار در شهرستان نور
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • صفحه اصلی
  • اخبار شهرستان
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • ورزشی