اعزام ۸۰ خادم موکبدار از شهرستان نور به اربعین
به گزارش بهناز دمیرچی خبرنگار سرای نور،سید نعمت اسدی در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به ستاد اربعین حسینی شهرستان نور اظهارکرد: در موکب باب الحوائج ۸۰ نفر به عنوان خادمین اربعین از شهرستان نور...
به گزارش بهناز دمیرچی خبرنگار سرای نور،سید نعمت اسدی در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به ستاد اربعین حسینی شهرستان نور اظهارکرد: در موکب باب الحوائج ۸۰ نفر به عنوان خادمین اربعین از شهرستان نور همراه با نذورات و هدایا به سمت کربلا اعزام شدند.
وی با اشاره به مواد غذایی و وسایل مورد نیاز موکب باب الحوائج شهرستان نور افزود: یک تن مرغ از شرکت زربال و سه تن برنج و دو تن مرغ با کمک خیرین و مردم ولایتمدار شهرستان برای موکب تهیه شد که از زحمات شرکت زربال، همت فرماندار نور، خیرین و مردم ولایتمدار شهرستان نور قدردانی میکنیم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان نور خاطرنشان کرد: برای لوله و اتصالات که نقش محوری در امور بهداشتی در منطقه دارد، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان جمع آوری و با توجه به امکاناتی که از گذشته در موکب بابالحوائج وجود داشت ۶منبع آب جدید نیز خریداری شد.
این مسئول یادآور شد: ۴۰۰ میلیون تومان مواد غذایی، هزار عدد پتو، ۲۰۰ متر موکت، یک کامیون آب معدنی تهیه و سرویس بهداشتی نیز با توجه به خدمات دهی سالهای گذشته در منطقه آماده سازی شد.
اسدی با قدردانی از زحمات شهرداری و شوراهای اسلامی شهرستان نور بیان کرد: شهرداری نور ۱۵۰ میلیون تومان، شهرداری ایزدشهر ۱۵۰ میلیون، تومان، شهرداری رویان ۱۰۰ میلیون تومان، شهرداری چمستان ۱۰۰ میلیون تومان به موکب باب الحوائج برای اربعین اهدا کردند.
وی افزود:ستاد اربعین حسینی شهرستان نور به همت فرماندار ، امام جمعه، شهرداران شوراهای اسلامی، خیرین، مردم ولایتمدار و سپاه پاسداران شهرستان نور توانست مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای اربعین حسینی خدماتدهی کند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان نور با قدردانی از ستاد اربعین حسینی، فرماندار شهرستان، امام جمعه، خیرین، شهرداران و شوراهای اسلامی، مردم ولایتمدار شهرستان نور و… گفت: امیدواریم این شکوه و بزرگی برای اربعین حسینی مقدمهای برای ظهور امام عصر (عج) باشد.

