مدیر آموزش و پرورش شهرستان نور:
دههفجر ۸ پروژه افتتاح و کلنگزنی میشود
مدیر آموزش و پرورش نور با اشاره به ۶ پروژه افتتاحیه و دو پروژه کلنگ زنی آموزش و پرورش نور در دهه فجر، گفت: با حمایت و همراهی مسئولان شهرستان و کمک خیرین بیش از ۳۰ مدرسه در شهرستان بازسازی شد.
به گزارش پایگاه خبری سرای نور، آیت دیوسالار در آیین زنگ انقلاب با گرامیداشت دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه اظهارکرد: اسلام دردهه فجر تولدی دوباره یافت و در تاریخ ایران نقطه تعیین کننده و بینظیر است.

دیوسالار با تأکید بر اینکه دانش آموزان باید توانمندیهای خود را باور کنند، عنوانکرد: آینده کشور در دستان توانمند جوانان و نوجوانان این مرز و بوم است که باید برای ساختن ایران سرافراز، آباد و مستقل تلاش کنند.وی با اشاره به ۶ پروژه افتتاحیه و دو پروژه کلنگ زنی آموزش و پرورش نور در دهه فجر، افزود: با حمایت و همراهی مسئولان شهرستان و کمک خیرین بیش از ۳۰ مدرسه در شهرستان بازسازی شد.