به گزارش خبرنگار سرای نور،جلسه بررسی وضعیت واحد صنعتی کشتارگاه دام و طیور شهرستان نور با حضور فرماندار نور، شهردار نور، رییس اداره بهداشت، رییس محیط زیست، رییس اداره صنعت، معدن و تجارت، رییس دامپزشکی و دیگر اعضای مربوطه در محل فرمانداری برگزار شد.
هادی خنجری فرماندار نور در این جلسه به لزوم تامین سلامت فرآوردههای گوشتی که نقش بسیار مؤثری در سلامت انسان دارد اشاره کرد گفت: تامین سلامت فراوردهایی گوشتی از وظایف مهم مسئولان است و مسئولان ذیربط باید بکوشند این مهم را ارتقاء دهند.
وی به ویژگی ها و مشخصات یک کشتارگاه استاندارد اشاره کرد و افزود: کشتارگاه دام از جمله مکانهایی است که به طور مستقیم با سلامت و جان مردم در تماس است و این حق طبیعی مردم است که در ساز و کاری تعیین شده بتوانند به راحتی به مواد غذایی و گوشت سالم و بهداشتی دسترسی داشته باشند.
فرماندار نور تصریح کرد: عدم رعایت موازین بهداشتی تعیین شده و ناکافی بودن تجهیزات در کشتارگاه می تواند سلامت مردم را به خطر بیندازد.