محمود مرادی در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ما با اشاره به جنایات آمریکا کارنامهای عبرت آموز با فهرستی طولانی از مصادیق خیانت، تخریب، تبعیض، تجاوز و خشونت و دروغ در حق انسانیت و بشریت است، اظهارکرد: حمله موشکی آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران در تیر ۱۳۶۷ خورشیدی، جنایتی ضدبشری و نمایی از حقوق بشر آمریکایی است که در آن انسانهای بیگناه، قربانی زیادهخواهیهای سران آمریکا شدند تا بار دیگر کشوری که خود را بزرگترین مدعی حقوق بشر برای ملتهای جهان میداند اینگونه فجایع غیرانسانی را رقم زند.
وی تصریح کرد: پرواز ۶۵۵ ایرانایر یک پرواز غیرنظامی بود که پرواز خود را از فرودگاه بینالمللی بندرعباس شروع کرد و به پرواز خود در مسیری عادی ادامه داد تا اینکه هفت دقیقه بعد از پرواز توسط یک موشک پرتاب شده از سوی ناو وینسس آمریکا در آبهای خلیج فارس که آمریکا سالهای سال به بهانههای واهی وارد این منطقه است، مورد اصابت قرار گرفت؛ جنایتی که از نظر میزان تلفات انسانی، هشتمین جنایت مرگبار هوایی تاریخ است.
کارشناس سیاسی افزود: درحالی که ویلیام راجرز فرمانده ناو جنگی آمریکا و دستوردهنده شلیک به هواپیمای مسافربری میبایست در دادگاههای بینالمللی محاکمه میشد اما سران جنایتکار آمریکا در پایان خدمت او به وی مدال شجاعت دادند و این نشان از ارزشگذاری به جنایتکاری آمریکاییها در هر نقطهای از جهان است.
مرادی اضافه کرد: ترور حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در ششم تیر سال ۱۳۶۰ در مسجد ابوذر تهران توسط عوامل منافقین، انفجار تروریستی هفت تیرماه ۱۳۶۰ و شهادت آیتالله بهشتی و ۷۲ نفر از مسئولان نظام، بمباران شیمیایی سردشت در سال ۶۶، حمله به سکوهای نفتی ایران در خلیجفارس در سالهای ۱۳۶۶ و ۱۳۶۷ و ترور دانشمندان هسته ای نمونهای آشکار از جنایتها و نقض حقوق بشری آمریکا به منظور اجرای سیاستهای خود در منطقه برضد جمهوری اسلامی ایران است.
وی خاطرنشان کرد: تحریک صدام و حمله به ایران در شهریور ۱۳۵۹ اعمال تحریم های ظالمانه و تهاجم فرهنگی و جنگ نرم علیه کشور ما و ایجاد جو اسلام هراسی و ایران هراسی در دنیا و حمایت از گروهک های تروریستی و گروههای برانداز خروج یکجانبه از برجام از دیگر مصادیق دشمنی آشکار ایالات متحده علیه کشور ماهستند.
این کارشناس سیاسی یادآورشد: اگر تمام تلاش ما تنش زدایی باشد، دشمن از ابزار تنش استفاده خواهد كرد و از همین دریچه خطر بزرگی را برای كشور ایجاد می كند و اگر تهدید زدایی و جدیت خود را در مقابل تهدید نشان دهیم آن گاه تنشها خود به خود به حداقل خواهد رسید.
مرادی تسلیم شدن در مقابل دشمن را موجب پیشروی دشمن دانست و اظهارکرد: اگر در مقابل زیاده خواهی و باجخواهی دشمن، مقاومت شود، پیشروی او متوقف خواهد شد و عدهای تلاش دارند تا مقاومت را مترادف با جنگطلبی تفسیر کنند، اما تجربه سایر کشورها و همچنین مقاومت ایران در عرصههای مختلف نشان میدهد این سیاست نه تنها عامل جنگ نیست بلکه سازش با دشمنان موجب پیشروی و زیادهخواهی میشود. وی افزود: الگوی مقاومت درمقابل سازش و تسلیم، حداقلیترین تدبیر جمهوری اسلامی برای بقا در جهان جهانیشده کنونی است و کسانی که الگوی مقاومت را نفی میکنند و به سازش و تسلیم تن میدهند، باید به این پرسش هویتی پاسخ دهند که درصورت نفی و تهدید الگوی مقاومت، آیا دیگر مایی باقی میماند؟