زمان انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۴ -

در اطلاعیه جدید سپاه کربلا اعلام شد:

دستگیری فعالان مجازی مرتبط با رژیم صهیونیستی

سپاه کربلا در اطلاعیه جدید اعلام کرد تعدادی از فعالان مجازی مرتبط با رسانه و صفحات مجازی رژیم صهیونیستی در مازندران دستگیر شدند.

 

دستگیری فعالان مجازی مرتبط با رژیم صهیونیستی
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» اطلاعیه شماره ۶ سپاه کربلا مازندران درخصوص دستگیری تعدادی از فعالان مجازی مرتبط با رسانه و صفحات مجازی رژیم صهیونیستی در استان مازندران صادر شده است.

به استحضار مردم بصیر و شریف مازندران می‌رساند؛ در پی رصد و اقدامات فنی و سایبری سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه کربلا مازندران، تعدادی از فعالین سایبری حامی رژیم صهیونیستی در سطح استان، که بصورت هدفمند در جهت ایجاد ضربه به کشور، در فضای مجازی فعالیت داشتند، شناسایی و دستگیر شدند.

طی رصد و اشراف اطلاعاتی، این افراد با گروهک های ضدانقلاب، فعالین معاند و برانداز خارج از کشور ارتباط داشته و اقدام به حمایت آگاهانه از رژیم کودک کش صهیونیستی در جهت تشدید حملات به کشور و نیروهای امنیتی و مراکز نظامی نمودند.

همچنین پیام هایی را علیه کشور عزیزمان در رسانه های معاند و صفحات مجازی از جمله رسانه فارسی زبان اسرائیل و… ارسال نموده اند که هدفی جز همکاری با دشمن صهیونیستی نداشتند.

سازمان اطلاعات سپاه کربلا با رصد و اشراف کامل بر این رسانه ها و صفحات مجازی ، از مردم بصیر استان مازندران درخواست دارد در صورت مشاهده هرگونه فعالیت در حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی، اطلاعات و مشخصات صفحات مجازی فعالین و گردانندگان آن‌ را، به سامانه های خبری ۱۱۴ اطلاعات سپاه در فضای مجازی و حقیقی اطلاع رسانی نمایند.

وَلَا تَهِنُواْ وَلَا تَحۡزَنُواْ وَأَنتُمُ ٱلۡأَعۡلَوۡنَ إِن كُنتُم مُّؤۡمِنِينَ

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۳ تیر, ۱۴۰۴

مطالب مرتبط


  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
  • آرشیو
مصاحبه و گفتگو
  • گزارش تصویری