زمان انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۴ -

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران عنوان‌ کرد:

اجرای ۳۸۸ پروژه روستایی توسط دهیاری‌های مازندران

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با بیان اینکه در هفته دولت بیش از هزار و ۱۶۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۸ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید، افزود: امسال ۳۸۸ پروژه روستایی توسط دهیاری‌ها اجرا شد که ۲۱۵ پروژه عمدتاً بهسازی معابر در سطح روستاها با مشارکت بنیاد مسکن است.

مازندران در هفته‌دولت با بیش از ۱۱۶۰ پروژه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سرای نور» عبدالرضا دادبود در آئین افتتاح ۳۸۸ طرح عمرانی اجرایی دهیاری‌های مازندران که به صورت ویبیناری در فرماندار نور برگزار شد، اظهار کرد: دهیاری‌ها با فعالیت‌هایی که در سطح روستاها دارند به دستگاه اجرایی تبدیل شدند که از محل درآمد دهیاری و کمک‌های دولت تأمین اعتبار و پروژه‌هایی را در سطح روستا اجرا می‌کنند و بخش‌های دولتی که موظف هستند در روستاها خدمات دهند بر اساس برنامه‌های پیش‌بینی شده در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان آن را اجرایی می‌کنند.

وی با بیان اینکه در هفته دولت بیش از هزار و ۱۶۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۸ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید، افزود: امسال ۳۸۸ پروژه روستایی توسط دهیاری‌ها اجرا شد که ۲۱۵ پروژه عمدتاً بهسازی معابر در سطح روستاها با مشارکت بنیاد مسکن است و باقیمانده آن ساختمان اداری و دهیاری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با بیان اینکه ۱۰ ساختمان در هفته دولت افتتاح شد،بیان کرد: دهیاری‌ها به ایجاد فضای عمومی مانند پارک، فضای سبز و … اهتمام ویژه‌ای دارند و اماکن ورزشی و فرهنگی از مهم‌ترین پروژه‌هایی است که در حال انجام است و مدیریت پسماند، ساماندهی آرامستان، آبرسانی در مقیاس محدودتر از ۳۸۸ پروژه‌ای است که با اعتبار بیش از ۶۳۳ میلیارد تومان به صورت متمرکز در فرمانداری نور افتتاح شد.

دادبود با اشاره به هشت پروژه فضای سبز و ورزشی که در هفته دولت کلنگ زنی و به زودی بهره‌برداری می‌شود، اضافه‌کرد: یک هزار و۱۰۰ میلیارد تومان از سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به دهیاری‌های مازندران اختصاص پیدا کرد و بخشی از پروژه‌هایی که پیگیری می‌شود از منابعی است که از طریق وزارت کشور، استانداری و فرمانداری به روستاها تخصیص داده می‌شود.

وی با قدردانی از زحمات دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی در سطح استان، خاطرنشان‌کرد: فرمانداران و بخشداران نگاه متمرکز بر حوزه روستایی برای حل مشکلات از طریق بخش‌های مختلف دارند که یکی از ظرفیت‌ها، اعتباری است که در اختیار دهیاری‌ها است.

 

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران خاطرنشان‌کرد: دولت برای تأمین آب، برق، گاز و … اعتبارات خوبی برای توسعه روستاها به عنوان بخش مولد جامعه در نظر گرفته است و در بخش‌های مختلف علاوه بر کمک مادی، به دهیاری‌ها با پروژه‌های اقتصادی، تسهیلات پرداخت می‌کند.

دادبود افزود: در بخش تأمین ماشین آلات در حوزه مدیریت بحران، استان مازندران توسط وزارت کشور و سازمان مدیریت بحران ویژه دیده می‌شود و ۴۲ دستگاه نیسان به دهیاری‌ها تحویل داده شد که این روند تا پایان سال ادامه دارد.

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۶ شهریور, ۱۴۰۴

مطالب مرتبط


  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
  • آرشیو