به گزارش خبرنگار سرای نور، هادی خنجری در جلسه بررسی وضعیت شهرک صنعتی چمستان که با حضور مدیران استانی و شهرستانی و تولید کنندگان شهرک در فرمانداری نور برگزار شد، اظهار کرد: جلسات متعددی برای رفع مشکلات شهرک صنعتی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، اما مشکلات شهرک صنعتی همچنان باقی مانده است.
وی با اشاره به شهرک صنعتی چمستان گفت: در سال ۱۳۷۱ اداره کل منابع طبیعی ۳۶ هکتار از اراضی ملی به شرکت شهرکهای صنعتی استان واگذار کرد و انتظار این بود که پس از واگذاری و پروانه بهرهبرداری، اسناد آن برای صاحبان واحدهای تولیدی صادر شود اما این اراضی مشاع و بخشی موقوفه بوده است که سند مالکیت برای مالکان صادر نشد.
فرماندار نور تصریح کرد: موقوفه مشکل اساسی شهرک صنعتی چمستان است که سبب شد تا این واحدها فعال نشوند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در این شهرک ۸۱ پلاک وجود دارد که ۴۹ واحد آن توانسته پروانه بهره برداری دریافت کند.
خنجری افزود: هم اکنون از ۴۹ واحد تولیدی ۳۲ واحد فعال و ۱۷ واحد آن غیر فعال است.
وی با اشاره به مشکلات واحدهای تولید شهرک چمستان یادآورشد: انتظارات ما که توقع واحدهای تولید فعال در شهرکهای صنعتی است، تاکنون بر اساس منابع و ظرفیتها نیز محقق نشده است.
فرماندار نور با اشاره به حضور مدیران استانی و شهرستانی در جلسه خواستار اجرایی شدن وعدهها و قولهایی است که در جلسه داده شد.
این مسئول اظهارکرد: شهرک صنعتی چمستان به عنوان محور و مرکز اقتصادی شهرستان و شاید غرب مازندران است اما به علت مشکلات واحدهای تولیدی نتوانست این نقش را ایفا کند.
خنجری خاطرنشان کرد: مشکل وقفی بودن شهرک صنعتی سبب شد تا تولید کنندگان در ترهین و دریافت تسهیلات دچار مشکل و حتی در قالب بسته اقتصاد مقاومتی برای تسهیلات نیز دچار چالش شدند.
وی گفت: فاضلاب شهرک و تصفیه خانه ظرفیت کافی را در گذشته نداشته و پاسخگوی شهرک صنعتی چمستان نیست و این معضل سبب رنج مردم در روستاهای اطراف شهرک و واحد های تولیدی است که با تمرکز بیشتر استان و حمایت مالی از تولید کنندگان میتوان این مشکل را رفع کرد.
فرماندار نور تعویض لولههای آب شرب و عبور و مرور دام را از دیگر مشکلات تولید کنندگان و اهالی روستاییان اطراف شهرک بیان کرد و افزود: با همراهی میتوان بخشی از مشکلات مردم و تولید کنندگان را مرتفع کرد.
علی اسماعیلی در این جلسه با تأکید بر رفع مشکلات شهرک صنعتی چمستان اظهارکرد: نخستین و بزرگترین مشکل شهرک صنعتی، اوقافی بودن آن است و اگر مشکلات واحد های تولیدی شهرک صنعتی حل نشود ظلم بزرگی به بنگاههای اقتصادی است زیرا ۴۶ واحد صنعتی و کارگران آنها در شهرک صنعتی چمستان در خطر بیکاری و تعطیلی قرار دارند.
وی گفت: بیکاری و تعطیلی زندگی آنها را تهدید میکند و واحدهای تولیدی برای ادامه فعالیت نیاز به دریافت وام و تسهیلات دارند که این مشکل باید با همراهی مدیران استانی به صورت شرعی مرتفع شود.
نماینده مردم نور و محمودآباد در خانه ملت خاطرنشان کرد: با حضور اعضای کمیسیون مجلس در ۱۲ و ۱۳ اسفند به شهرستانهای نور و محمودآباد مشکلات اقتصادی و تولیدکنندگان استان بررسی میشود.
وی گفت: در این جلسات استانی باید مشکلات و موضوعات اقتصادی استان مطرح و دسته بندی شود تا در جلسه کمیسیون اقتصادی بررسی و برای رفع مشکلات اقدام شود.