به گزارش خبرنگار سرای نور؛ در گردهمایی مدیران و مربیان هنرستان های فنی و حرفه ای و کار و دانش شهرستان نور که در سالن اجتماعات هنرستان شهید بهشتی رویان برگزار شد ؛ نظری معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان مازندران در سخنانی از خدمات مجموعه آموزش و پرورش شهرستان به خصوص گرجی، مدیر آموزش و پرورش نور و چمن آرا معاون توسعه و پشتیبانی اداره اموزش و پرورش که با ریسک پذیری و دستان خالی ، اقدامات خوب و موثری را به انجام رساندند قدردانی کرد .
اسفندیار نظری گفت : هر انسانی پنج نیاز شامل نیاز به بقا، عشق و احساس و تعلق خاطر ، قدرت و پیشرفت ،نیاز به آزادی و نیاز به تفریح ولذت دارند
وی افزود: در افق ۱۴۰۴ اگر قرار باشد حرفی در توسعه اقتصادی و اجتماعی داشته باشیم کلید آن ، کارآفرینی است ؛و کار افرینی در درجه اول باید در هنرستانهای کار و دانش و فنی و حرفه ای به منصه ظهور برسد.
این مسئول تصریح کرد : کشور در شاخه نظری رشته های تحصیلی اشباع شده است و در حال حاضر ۴۳ درصد بیکاران را فراغ التحصیلان تشکیل می دهند اما هنراموزان کار و دانش و فنی حرفه ای پس از اتمام تحصیلات می توانند با مهارت های آموخته شده ، کسب و کار خانگی راه بیاندازند و وارد بازارکار شوند.
معاون اموزشی اداره کل اموزش و پرورش مازندران ضمن تاکید برنیاز دانش اموزان به تفریح و شادابی گفت :مدیران و مربیان در کلاس درس و مدارس از رفتار مصنوعی با دانش اموزان بپرهیزند .
نظری خاطرنشان کرد: اگر خواهان کیفیت برتر می باشیم باید محیط کارمان را به گونه ای سازماندهی کنیم که نیاز دانش اموزان براورده گردد و اولین گام در تغییر ، پذیرش چالش هاست .
این مسئول بزرگترین تهدید برای تغییر را میل به بازگشت به شیوه و سنت گذشته برشمرد و افزود : کیفیت بخشی را فصل الخطاب قرار دهیم تا با جلب رضایت مخاطب و حذف خطاها به نقاط ایده آلی دست پیدا کنیم .
اسفندیار نظری از خرید تجهیزات جدید با هزینه ای بالغ بر ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به کمک استاندار مازندران خبر داد و گفت :سهم تجهیزات شهرستانها به زودی داده خواهد شد و حتما شهرستان نور را در اولویت قرار خواهیم داد .
وی همچنین گفت: برای سال تحصیلی ۹۶ ۲۰۰ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات برای کل کشور اختصاص داده شد. ۱۴ میلیارد تومان نیز از درآمد حاصل از فروش گاز دو درصد گاز و ۱ میلیارد تومان هم از سوی سازمان برنامه و بودجه استان با پیگیری های استان مازندران مختص استان جهت خرید تجهیزات تخصیص پیدا کرد.
وی در ادامه بر استانداردسازی و اختصاص امکانات ویژه به هنرستانها تاکید کرد و افزود : در این صورت دغدغه هدایت تحصیلی نخواهیم داشت.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان مازندران از هدایت ۴۲ درصد از دانش آموزان با احتساب سال سوم به شاخه فنی و حرفه ای و کار و دانش در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ ابراز رضایت کرد و گفت : که ۲۱٫۵ درصد در بخش فنی و حرفه ای و ۱۸٫۵ درصد به کار و دانش پیوستند و امید داریم که به رشد ۲۴ درصدی دست یابیم.