زمان انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ -

کلوپ: اختلاف چندانی با چلسی نداریم

یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول با وجود اختلاف 14 امتیازی با چلسی مدعی شد که تیمش فاصله چندانی با صدرنشین ندارد.

سرای نور؛

چلسی در صورتی که در دیدار امشب خود به پیروزی برسد، قهرمان لیگ برتر خواهد شد و این در حالیست که شاگردان کلوپ برای کسب سهمیه و بهبود جایگاه خود می‌جنگند. لیورپول در استمفوردبریج چلسی را شکست دهد و در مرسی ساید از این تیم مساوی گرفت. از همین رو کلوپ معتقد است که فاصله چندانی بین دو تیم نیست.

او گفت:” باید به بازی هایی که مقابل چلسی انجام دادیم نگاه کنید. ما واقعا در این حد که ۱۴ امتیاز کمتر از این تیم داشته باشیم ضعیف نبودیم، مطمئنا آنها با تجربه بودند و در گرفتن امتیاز خونسر هستند. خیلی جدی بازی می‌کنند و همیشه وقتی لازم باشد کار را تمام می‌کنند.

می‌دانیم که فاصله با آنها خیلی نیست ولی به اندازه کافی زیاد بود. چلسی شایسته جام است ولی آنها از لحاظ مصدومیت هم خوش شانس ترین تیم هستند. دیگو استا؟ آیا او یک بازی هم از دست داد؟ ادن هازارد یک بازی از دست داد؟ پدرو؟ ویلیان؟ خط دفاع آنها مصدوم شد؟ شما به شانس هم نیاز دارید. نمی‌گویم ما می‌توانستیم اینطور پیش برویم ولی فاصله باید کمتر می‌بود.”

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۲۲ اردیبهشت, ۱۳۹۶

مطالب مرتبط


  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
  • آرشیو
یاداشت و مقاله

خطر شیرآبه‌های زباله در مازندران:
رودخانه‌ها و محصولات کشاورزی تهدید می‌شوند

مازندران در گرماگرم معارفه‌ها ماند؛
لزوم وفاق در انتصابات مازندران

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در اجتماع راهیان قدس مازندران:
جبهه مردمی جهانی پشتیبان مقاومت است


بیشتر...