زمان انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۶ -

لئو مسی بهترین بازیکن لیگ انگلیس خواهد شد

سسک فابرگاس، ستاره 31 ساله چلسی دیدار مقابل بارسا را هیجان انگیز خواند.

سرای نور؛بعد از ۳ فصل قابل قبول در نوکمپ، فابرگاس در سال ۲۰۱۴ راهی چلسی شد و حالا برای اولین بار در لباس آبی به مصاف تیم سابق خود خواهد رفت.

فابرگاس گفت: “بدون تردید در صورت انتقال به جزیره، مسی بهترین بازیکن انگلیس خواهد شد. دیدار بارسا و چلسی از آن مسابقاتی است که نیاز کمتری به حرف زدن داشته و بیشتر باید روی اتفاقات درون زمین تمرکز کنیم. البته برای من و همه بازیکنان جهان، از جمله کسانی که در آنجا متولد شده اند، بازی با بارسلونا خیلی مهم است.

در حال تمرین بودیم که فکر کنم تیبو کورتوا از طریق تدارکات یا مربی گلرها متوجه شد قرعه ما در لیگ قهرمانان بارسلوناست و فریاد زد باید با بارسا مواجه شویم. بعد از شنیدن خبر نیز ما دوباره مشغول تمرین شدیم اما به هر حال رویارویی با بارسلونا هیجان انگیز است.

آنها یکی از بهترین تیم های جهان هستند، اما ما نیز مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر بوده و مستحق احترام هستیم. ما شایستگی آن را داریم که ۲ بازی خوب را مقابل بارسا ارائه دهیم و این اتفاق در گذشته نیز رخ داده است. در فوتبال هرگز نباید بگوئید هرگز.

در فوتبال هر چیزی می تواند اتفاق افتد و ما باید از شانس استفاده کنیم و بارسا را مغلوب کنیم. این موضوع برای ما بسیار مهم است.”

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۱ اسفند, ۱۳۹۶

مطالب مرتبط


  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
  • آرشیو
یاداشت و مقاله

خطر شیرآبه‌های زباله در مازندران:
رودخانه‌ها و محصولات کشاورزی تهدید می‌شوند

مازندران در گرماگرم معارفه‌ها ماند؛
لزوم وفاق در انتصابات مازندران

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در اجتماع راهیان قدس مازندران:
جبهه مردمی جهانی پشتیبان مقاومت است


بیشتر...