علی شادمان افزود: بر اساس نظر کارشناسان رانش در سطح ۱۸۰ هکتار و ۲۰ متر عمق حرکت دارد، در جلسه ستاد بحران استان تقاضای اعتبار کردیم تا آبهای جاری درسطح این ۱۸۰ هکتار جمع شود تا حرکت کندتر شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر جادهای تعبیه شد اما پیشنهاد کردیم شمع زده شود تا از رانش مجدد پیشگیری شود، تصریح کرد: تاکنون ۲۰ کامیون سنگ تخلیه کردیم اما مجدداً رانش کرد با این حال بازسازی در حال انجام است ولی به دلیل شرایط بحرانی اعتبار زیادی لازم داریم تا مشکل رفع شود، تلاش این است تا اختلال ایجاد نشود.
این مسئول افزود: زمین محور گلندرود به دلیل شرایط خاصی که دارد با احتمال رانشها سبب نگرانی مردم شده و تلاش میکنیم علاوه بر شمع کوبی، احداث زهکشهای زیرزمینی و هدایت آبهای سطحی بالادست، با کار پایهای و اصولی این نگرانی به طور کلی رفع شود.
فرماندار شهرستان نور با بیان اینکه کارشناسان مشغول بررسیهای فنی هستند، خاطرنشان کرد: مراکز دانشگاهی در حال بررسی چگونگی بهسازی و ترمیم این جاده هستند تا محور به طور کامل و دائمی تثبیت شود.
این محور راه دسترسی ۱۸ روستای بخش مرکزی، ۴۵ روستای بخش بلده و تعدادی از روستاهای بخش کجور و شهرستان نوشهر است و از طرفی راه فرعی بلده، پل زنگوله به تهران هم محسوب میشود.