زمان انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۴ -

امام جمعه شهرستان نور تأکید کرد:

اخلاص و محتوای محافل دینی باید آسیب‌شناسی شود

امام جمعه شهرستان نور بر ضرورت آسیب‌شناسی محتوایی مجالس مذهبی تأکید کرد و گفت: ذاکران، مداحان و مبلغان باید محتوای سخنرانی‌ها، مداحی‌ها و فضای مساجد را بازنگری کرده و با رفع ضعف‌ها، تأثیر فرهنگی این محافل را تقویت کنند.

 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  «سرای نور»حجت الاسلام رحمت‌الله حاجی‌زاده در همایش کانون مداحان استان مازندران به میزبانی شهرستان نور در محل همایش دانشگاه آزاد اسلامی با تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش اظهار کرد: شاعر شیخ حسین دبستانی بحرانی از نوادگان شیخ احمد آل بحرانی، از فقهای رجالی اخلاقی شیعه است که در قدیح کتابخانه‌ای تأسیس و آثار متعددی را نیز به نظم و نثر به رشته تحریر درآورد.
وی گفت: شیخ بحرانی در قصیده خود بیان‌کرد حجاج عزیزی توفیق زیارت خانه کعبه را پیدا می‌کنند از برخی لذت‌ها در یک زمان محدودی محروم می‌شوند اما مصیبت سیدالشهدا آن‌قدر عظیم است که همه لحظه‌ها و ساعات اگر انسان برای مصیبت عظمای سیدالشهدا نالان و گریان باشد، کم است.امام جمعه شهرستان نور با اشاره به آمار سازمان تبلیغات اسلامی کشور، افزود: امسال در ماه محرم حدود ۳۱۳ هزار مجلس روضه برگزار شد و ۵۲ هزار موکب در سطح کشور به عزاداران خدمت‌رسانی کردند و این آمار غیر از هیئاتی است که در سامانه کشور ثبت نشد.حاجی زاده با اشاره به اینکه ایران حسین همیشه پیروز است، خاطرنشان‌کرد: امسال محرم جنگ تحمیلی رژیم غاصب صهیونیستی دل‌های مردم را بیشتر به سمت روضه‌ها سوق داد و روضه‌ها از نظر کمی و کیفی بهتر از سال‌های گذشته بود.وی با اشاره به بیان نورانی امام صادق (ع) یادآورشد: امام صادق(ع) می‌فرماید روضه‌هایی که برای جد ما سیدالشهدا گرفته شود و در هر محفلی که محفل امام حسین (ع) باشد، خبرش را به مادرمان فاطمه زهرا (س)می‌دهند و این روضه‌ها عرض تسلیت به مادرمان فاطمه زهرا است» و ما هم به نوکری در خانه اهل بیت افتخار می‌کنیم.امام جمعه شهرستان نور با اشاره به آمارها، محافل و مجالس عنوان‌کرد: نویسنده مسیحی می‌گوید اگر حسین مال ما مسیحی‌ها بود به نام حسین در تمام دنیا منبر درست می‌کردیم و همه مردم را به مسیحیت دعوت می‌کردیم.

حاجی‌‍‌زاده با اشاره به ضرورت بهره‌وری از ظرفیت محرم، عاشورا، یاران، مجالس و محافل سیدالشهدا، اظهارکرد: با توجه به این همه ظرفیت‌ها در محافل و مساجد به ویژه در ماه محرم این سوال مطرح است که چرا شاهد خروجی آن در وضعیت فرهنگی کشور نیستیم و نمی‌توانیم از این ظرفیت‌ها برای فرهنگسازی در کشور بهره لازم را داشته باشیم.

وی با تأکید بر ضرورت آسیب‌شناسی مجالس و محافل مذهبی، افزود: ذاکران، مداحان، مبلغان و … باید مروری بر محافل، مساجد، محتوای سخنرانی‌ها و مداحی‌ها، اخلاص و …داشته باشند و آن را آسیب شناسی کنند تا با رفع ضعف‌ها و مشکلات با بهره از ظرفیت عظیم این محافل و مجالس شاهد تأثیرگذاری چشمگیری در فرهنگ‌سازی جامعه باشیم.

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۲ مرداد, ۱۴۰۴

مطالب مرتبط


  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
  • آرشیو
مصاحبه و گفتگو
  • گزارش تصویری